|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
22 nisan kıyı diyenler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40,00% |
22 nisan tekne diyenler |
6 | 24,00% |
23 nisan kıyı diyenler |
9 | 36,00% |
23 nisan tekne diyenler |
0 | 0% |
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() beyler kıyı da olur tekne de. ben de varım. bizim burada iğdeler çiçek açtı.
tercihimi ise tekneden 22 nisan için kullanıyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Kıvanç arkadaşım nerelerdesin epeydir görüşemedik,bir problem yok inşallah.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
cuma gününden itibaren kepengleri kapatıyorum. ve bir hafta tatil yapıyorum. herkese duyurulur. her türlü organizasyona açığım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yer konusunda fikri olan?
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çarşamba günü altınkumda kıyıdan baya bi zorladım şansımı ama mangal öksüz kaldı
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aslında mufi '' muvaffak abi''yi yönlendirmek lazım forumun bu kısmına.. eminim o güzel biyer biliyodur...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() onlarla bütünleştir mangalı.. dimi ya? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() valla hava yıldız poyraz arası olursa karakoç deresinden selçuk a kadar her yerden şansınızı deneyebilirsiniz..
![]() sonuçta hiç bir yerde balık bizi beklemiyor.. zaten öylede bir niyetleri yok hayvanların. da işte biz onlara rastlarsak.. iyi olur.. derim..ben.. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 15:19 |