|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı
|
![]() tşkr edrm arkadaşlar hoşta buldum vallaha
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hande Mert'inde dediği gibi, fermuarlı elbise alma, malzeme alımı konusunda kesinlikle söylemlerle değil görerek dokunarak ve test ederek almanı öneririm. Marka olarak konuşmakta yanlış olur. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Maske alırken çevresi siyah silikon olanları tercih edin. Şnorkel mutlaka yumuşak malzemeden, eğilip bükülebilen cinste olsun. Özellikle taş aralarına girip çıkarken çok sorun olabiliyor. Palet seçimini ilk etapta dalış yapacağınız derinlikleri düşünerek yapmakta yarar var. Eldiven Tago'nun da dediği gibi yaralanmalara karşı önlem olarak gerekli. Ben yaz-kış eldivensiz girmiyorum suya. Patik konusuna gelince. Alacağınız palet açık ayak ise patik, kapalı ayak ise çorap almak gerekecek. Ben serbest dalış için kapalı ayak paletleri tavsiye ederim. Palet alırken çorapla kullanacak şekilde büyüklüğünü ayarlamak gerek. Çorap gerekli mi derseniz bence gerekli. Yazın bile dalış yapsanız suyun derinlikleri yüzeyden daha soğuktur. Ayrıca vücutta en yüksek ısı kaybı el ve ayaklardan olacaktır, bunları korumak gerek. Bir de suda kalma sürelerimizin uzun olduğunu düşünürseniz çorap kullanmak gereklidir. Ayrıca paletlerimizi de kışı düşünerek çoraba uygun olarak alacağımızdan zaten yazın da mecburen çorap kullanmak durumunda kalıyoruz ![]() ![]()
![]() |