Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-04-2007, 14:46   #1
ramazanuçar
Guest

ben ne yazarı tanırım nede daha önce yada daha sonra yazmış olduğu yazılarını okumuşluğum vardır.yorumlarım sadece burada verilen yazı ile ilgilidir.
her türk vatandaşı gibi bende ülkemin geleceği ile ilgili konularda fikir sahibiyim.herkesin fikrinede saygı duymaktayım.diğer insanlarında benim fikirlerime saygı duymaları birinci beklentimdir.yorumlarımı kimseyi hedef almayarak ve rencide etmeden yapmaktayım.ayrıca enaz burada yorum yapan arkadaşlar kadar Atatürk ilke ve inkılaplarına, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ne ve gereklerine bağlıyım.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 13-04-2007, 15:05   #2
gokseldbuga
Guest

abicim, Zeytin söyleminden dolayı özür diledi , ne kasdettiğini de belirtti.
Buradaki yazıya gelince, beyefendinin diğer yazılarını sundum ki kimdir , nedir hangi çizgidedir, nerede yetiştirilmiştir, verdiği mesajlar nelerdir diğer yazılarını okuyup ta yorumlayalım bir kere daha. Madalyonun 2 yüzü olduğunu görebilmek açısından verdim linkleri . Fikrine saygı duyarım sen yukarıdaki yazıyı beğenmiş olabilirsin ben neden beğenmediğimi zaten belirttim.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları