|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi orada makineleri satan kişilerin bilgileri çok fazla sanırım ama senden edindiğimiz bilgiler ışığında bizim burada malı satan kişilerden aldığımız bilgiler hem çok sığ hemde yanıltıcı olduğu kanısına vardım Örneğin makinede bilya sayısı arttıkça randımanı ve çekişi etkilediği söyleniyor ama bende bir makine var ismini yarın tekrar yazarım bu makinede 2 bilye var yüksek randıman alıyorum sende yazında buna değinmişsin zaten ayrıca teşekkürler.Bizim burada makine alırken ki kriterlerimiz ne olsun makine ile ilgili satıcıya ne tür sorular soralım? SAYGILAR
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Açıklayıcı bilgiler için Çok teşekkürler Selim kardeş.
Araştırdığım kadarı ile en iyi makina shimano ama hangi modelini almakta kararsız kalıyorum. Tabi çok iyi modelleri var ama fiyatı çok pahalı beyendiğim modellerin fiyatı Burda 330 ile 630 ytl arasında değişiyor. Tamam kaliteli ama bu fiyatları bir makina için veremem. Başka marka neler olabilir marka olması yeterli araştırmasını fiyat performans olarak kendim değerlendireceğim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ben makine olsun kamış olsu uzak doğu olmayanına rastlayamıyorum arkadaşlar.Tüm malzemelerim uzak doğu ve hiç memnun değilim.Avrupasını nereden buluyorsunuz?
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende çok anlamam aslında. kalitelidiye aldığım shimano makinamı orginal sanıyordum ama aldığım mağaza beni kazıklamış . ![]() Bu sıralar ebay dan alış veriş yapacağım. makin için. daha önce yapmadığımdan bir yakınımdan (ebaydan geçinir kendisi ) ders alacağım. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aşağıdaki makinayı almaya karar verdim.
sizce nasıl.. Shimano Stradic 8000FH ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Makina yakışıklı da İlhan,özellikleri ne?Kaç bilyeli,kaçlık misina için?
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sizce arkadaslar bende alba star var hemde 2 tane 1. 1 bilyeli 2.10 bilyeli sizce nasıl alba starlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sanırım makinaları ebey den alacağım çok burdan çok daha uygun fiyata geliyor. yazdığın diğer markalarada baktım ama sanırım en babası shimano. öyle görünüyor. Bilgilerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgiler, saygılar Selim Öner(balıkcı) Bu mesaj en son " 08-12-2005 " tarihinde saat 06:43 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |