|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi bereketli olsun..harika kırmızılar ağzım sulandı..sen kameramanı uzakta arama ben seve seve gelirim abi..bu kuzuları sudan çıkarken görmek yeter bana...saygılarımla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi emeğine sağlık.. daha bereketli avlar yaparsın inşallah.. vesileyle diğer videolarından birinede rastladım verdiğin mesajın geniş kitlelere ulaşabilmesi dileğiyle... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf Abi Eline koluna sağlık.İnşallah daha iyi avlarda seni yine görürüz.Rastgele
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi inşallah o sularda bizlerede balık tutmak nasip olur. Sen bu vido işini iyice çözdün gibime geliyor. Rastgele ustam.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim tebrik ederim...nevale sağlam...biz 30-40 mt.den tasmalayamıyoruz da sen 180-350 mt.den tasmalıyorsun ya helal olsun sana
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İĞNE bağlama ve düğümü videosu | Rauf | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 48 | 13-10-2011 20:57 |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Bu bir BALIK mı? Vay canına! | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 13 | 25-08-2006 20:52 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |