|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dün HOŞÇAKALIN adlı başlığa yazıp sildiğim bir yazı oldu. İlk andaki sinir ve üzüntü karışımı duygularla yazdığım yazımı 1-2 saat sonra okuyup beğenmeyerek sildim. Serkan abi, Can abi ve uzman arkadaşımıza mail atarak şahsım adına özür diledim. Burdada onlara söylediklerim için tekrar tekrar özür diliyorum. Ve gerçekten pişman olduğumuda belirtmek istiyorum. Sitemize büyük emeklerinin olmasının dışında benden yaşça büyükler ve gerçekten beni kardeşleri yerine koyup sevdiler benim yaptığım çok yanlış bir hareketti kendilerinden tekrar tekrar özür diliyorum. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
Şimdilik serkan abi tekrar aramızda diğer abilerimizide dört gözle bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Taygun,
Hata yaptığını itiraf edebilmek olgunluk göstergesidir bana göre.... Tekrar dönmek güzel. Umarım bir daha polemikler oluşmaz. Hepimiz samimi ve candan davranabiliriz... Saygılar.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bizde seni çok seviyoruz sevgili Taygun.Sizlerle olmak çok güzel...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Efendimmm yine aranıza gelmek sizlerle olmak çok güzel şu üsteki yazıya bakınca söyleyecek tek kelime bulamıyorum fakat şu biline Taygun bizler neyi sevip sevemiyeceğimize karar verirken insanoğlu delice karşısındakini analiz ederve yine biline ki bizde seni seviyoruz seninle senin geminde ve bu tayfalarla olmak güzel herkese tekrar merhabaaa
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aferin Togo sanada bu yakışırdı aramıza tekrar katılan arkadaşlar için çok sevindiğmi belirtmek isterim sorunun ne olduğnu pek fazla anlamadım ama neyseki sorun ortadan kalkmış tekrardan aramıza hoş geldiniz arkadaşlar.
Sevgiler,saygılar selim Öner(balıkcı) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Selim çok teşekkürler.Sen Almanyada yaşıyordun yanılmıyorsam.Şu hayalet ağ konusunda bir soru sormuştum.Sen cevabını bilirsin.Yanıtlarsan sevinirim...Sevgiler.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 Ocak 2008 Mordoğan (Beni bu güzel havalar mahvetti) | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 25-01-2008 11:22 |