|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() iyiki üye olmusum
RASTGELSİN forum harika |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() erol hocam bende o kurslara katıldım ve sertifikamı aldım
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() balıkmı canavarmı?????????
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 23 Yıldır balık sevdam var her hafta balığa gitmişimdir. hafta içi hafta sonu farketmez.levrek yataklarında gezdim.yakaladığıklarımın içinde en büyüğü 5,90 kg gelmişti.8 kilolouğunu amcam 2004 te yakalamıştı.ama ben bu kadar büyük levrek gormedim.15-18 kiloluklardan bahsediyorlardı ama eskiler.ben inanıyorum artık.
insanın hayatında çok güzelizler bunlar allah herkese yaşatsın.tebrik ederim. Türkiyede ki ender insanlardansın emin ol. O levreğin kafasından ne çorba olur ya oof ooof ince şehriyelle balık çorbası yapacaksın. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üstat maşallah çok güzel avlanmışsın bundan sonraki avlar içinde şimdiden rast gelsin avın bereketli olsun
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Eline sağlık üstat. Birgün belki biz de yaşarız bu heyecanı.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Baliklar Bİ Harİka Hele Levrekler SÜper....
BİrŞey SoracaĞim? Bunlari Nerde Avladiniz.... Rastgele
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar yakaladığımız küçük balıkların bir büyük birer balık olacağını düşünerek geri bırakalım. ben geçen yıl yaptığım katliamdan sonra( malesef katliam diyorum ) çünkü, boyları daha 10 cm olmamış 63 parça lidakinin canına kıydım .oysa bu balıklar 1-2 yıl sonra 500/1000 gr arasına ulaşacaktı. şimdi yakaladığım her küçük balık için bu olayı aklıma getirip. geribırakıyorum. bırakırkende sevgili küçükleri öpüp sen git abin gelsin diyorum. bazen ablalarıda denk geliyo...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi muhteşem bir yaratık ya
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hocam nedir bu ya. ayıp ama bizde balık bulucaz diye çırpınıyoz boşuna kurutmussunuz denizi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yalçın Değirmenci Özel Foto Albüm | Yırtık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 47 | 03-10-2012 08:41 |
foto | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 20-05-2009 01:11 |
foto albüm adapot | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 11-12-2007 18:43 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |