|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Nihayet
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hafta sonu plan yapanlara şimdiden rastgele diyorum. tabii biz şimdilik plan falan yapamıyorum tabiiiiii....... önümdeki tek planım hanımın tayin işini halledebilmek
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() abi valla hafta sonunu kaçıranlar yandı ne şenlik olacak kimbilir.ishak hocamında dediği gibi balık ta kıyılamaya başladı.mert baba sen gene bir düşün derim valla sucuk sözüde verdim ne diyeyim başka...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Beyler, hafta sonu için plan yapan arkadaşlar....Hiç birimizin aklına meterolojik olaylar gelmiyor...
Sitemizin içinde sabit başlık altında yer alan şu sayfaya bakmanızı öneriyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tahminime göre Nisay ayının 21 vaya 22 si gibi mevsimsel fırtına gözüküyor.Bu hafta sonu için tekne düşünenler var ise dikkatine.... Eğer böyle olursa, kıyı içinde pek düzgün hava olmaz diye korkuyorum.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bilgilerinize sunulur... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aydın ve çevresinde Sazan avlak yeri ? | ilhan | TATLI SU AVI | 1 | 27-02-2010 19:06 |
merhaba aydın dan | cenksv | Tanışma | 2 | 24-06-2008 09:53 |
istanbul kıyıcılar.. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-01-2008 09:43 |
Kıyıcılar henüz oturun oturduğunuz yerde.. | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 15-04-2007 17:40 |