|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sucukların kokusu buraya kadar geldi valla
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() hakkat ya yorgunluktan ben zaiyatları yazmayı unutmuşum.
1)tagonun suda ekmeği üzerinde harika bir kıbrıs takımı 2)sabah ilk siftahta benim eski emektar bir makinanın misina tutup saran yayın infilak etmesi 3)kayalık üzerinde balık arama çalışmasında derinliğin içinde gözden kaybolan bir adet 2 çanlı zil 4)daha 5 aylık karbon kamışın yüzüğünü tamir edecem derken elimde kalması 5)tagonun valla sayısını(2-3) unuttuğum kurşunları.. anam anam anam batmışız biz yaavv.. bu arada dalgıç arkadaşımız 1 mt boyundaki yılan balığını ve taygun cömertce mırmırını bana ikram etti kendilerine dünkü yazımda teşekkür etmeyi unutmuşum özür dilerim arkadaşlar.nazik davranışınız için tekrar teşekkürler... Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 17:02 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() keyfi bile yeter taygun. darısı bidahaki ava.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() sevgili serkan ve taygun kardeşlerim güzel bir günü deniz kenarıda balık tutma cabasıyla gecirmek sucuk ekmek yemek sezonun ilk günlerinden birisinde az da olsa o heyecanı hissetmek fırsatını yaşamıssınız sizleri tebrik etmek isterim bu tatil gününü kimbilir neler feda ederek gitmişsinizdir.candan selamlar gelecek sefere rastgelsin diyelim.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok değerli genç arkadaşlarım. avınız değilse bile gününüz çok güzel geçmiş. balık her zaman olur.. ama dostluklar daim olsun.bugünlerde balığa gidemedim. enson gittiğmde 1 çıpra 1 karagöz almıştım. başka olmamıştı. bizim iğdeler çiçeklerini döktümü ne?
rastgelsin... herşey gölünüzce olsun... eski arşivden bir resim ekliyorum. yeni değildir... . ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 12-07-2007 07:21 |
7-8 Nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 16-04-2007 09:27 |
Bunlarda tago kardesim icin libyadan resimlerim | delimavi33 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 15-12-2006 19:49 |
Ah Seko Ah | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 50 | 06-01-2006 04:52 |
Iç Anadolu Balik Ekibi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-12-2005 18:40 |