|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Abicim konuyu tatlı su avının altına gönderdim, forum içinde nereye , nasıl yazacağınız konusunda bilgi almak isterseniz, herhangi birimiz yardımetmekten zevk alacaktır.
Köyceğiz konusunda benim unutamayacağım , göl kıyısına varmadan cadde ortasındaki çeşmenin buz gibi suyu, aman yarabbim o ne tatlı bir sudur, iç kana kana |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() akif hocam ellerinize sağlık..çok güzel bir anlatım olmuş benim daha önce bilgim yoktu. abi birde fotorafları varsa ekleyebilirmisin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() geçen yaz tatilimi o bölgede geçirmiştim.tam olarak gölün resimleri olmasada bahsedilen yerler hakkında fikir sahibi olması açısından bir kaç resim ekleyeyim dedim.
iztuzu nam-ı diğer kaplumbağa plajından gün batımı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gölü denize bağlayan doğal kanal [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bölgenin tarihi zenginliği kral kaya mezarları [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir doğa harikası sarsala koyu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sarıgerme plajı ve ailem [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ramocum çok güzel resimler, benim diğer birader Fethiyede yaşıyor, Sarı germe ve 1,2 yer daha vardı ismini hatırlayamıyorum, geleceğin turistik merkezleri yapılmak için çalışılıyor. Birçok otel ve tesis yapılıyor, yapılacak diye söylemişti abim ben de geçen sene arabayla Antalyadan dönerken inşaat tabelalarına rastlamıştım. İspanyaya benzemeye hızla devam ediyoruz, betok yığını bir sahil şeridi
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
orhan küçükbiçmen adına.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-01-2012 15:37 |
Fatih Aksuoğlu Adına Akya | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 21-10-2010 23:54 |
Abdullah MERİÇER Adına | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 26-08-2007 18:34 |
İsmail Çakır adına | gokseldbuga | Videolar | 9 | 03-04-2007 09:56 |
Balıkçı89 adına | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 29-01-2007 10:23 |