|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bu olayın üstüne şimdi Onur'un mesajını okudum, nazik , kırmadan , önyargısız, uygun bir dille uyarısını sunmuş,(yer belirsizliği olmuş olsa da, umarım tarih uygundur) teşekkür ederim kardeşim. Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 22:41 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ''''Burası terör bölgesi olduğundan yıllarca kimse avlanmamış ve gölde aşırı büyük balıklar bulunuyor.'''' cümlesiyle Eskişehir arasında bi bağ kuramamıştım zaten bende
![]() ![]()
KÜRŞAT VURAL 1981 A RH+ İZMİR_BUCA Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah... Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum... ![]() ![]() '' No one live forever '' Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 23:20 itibariyle gıracemi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() ben iyice karıştım, Kütahya nerden çıktı yahu, Eskişehir diil miydi?
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() düzelttim kardeşim
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Mardin ilimiz için avlanmanın yasak olduğu dönem 15/Mart-15/Haziran dır... Yani sirküleri hazırlayanlar sazan için avlanması yasak yerler(göl veya özel avlak) olarak değil,avlanması yasak dönemler belirlemişlerdir...saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
12/nisan/2007 de tutulduğunu biliyoruz...bu tarihte sazanın tutulmasının yasak olmadığı illeri yazıyorum (Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Van)...sazan ile ilgili avlanılan yerin yani göl,nehir,akarsu,dere,özel avlak olmasının bir önemi yok...sirkülerde sadece belirli iller için yasak dönemlerden bahsedilmiş...yani yasak olan dönemde hiçbir yerde tutamazsın demişler...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Gayet güzel, gerekli uyarı alınmıştır diye düşünüyorum ,
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır. | Süleyman ONUR | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 15-10-2009 19:08 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
Palamut Tutan Varmi Yakin Zamanda ? | reprezant | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 28-08-2007 17:07 |
yok zamanda bu kadar balık??!! | cevat2 | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 17:43 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |