Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > FOTOĞRAFLARIMIZ

FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-04-2007, 22:27   #11
gokseldbuga
Guest

Alıntı:
giritli tafarından gönderildi
Daha önce tebrik etmiştim ama sanırım 37/2 nolu sirkülerin ,3.bölüm ,7.madde ,
4.ve 5. çizelgelerine göre eskişehir ilinde sazan için 01/04-30/06 tarihleri arası yasak dönem görünüyor...umarım bundan sonra sirkülere uygun dönemlerde av yaparsınız da tebriklerimiz kursağımızda kalmaz...saygılar...
Ben neden bu forumu ve insanlarını seviyorum. Belki hatırlarsınız bu "sirküler avcılığı" konusunda daha önce de yazılar yazmış rahatsızlığımı açıkça dile getirmiştim, hatta bugün gene bu "sirküler avcılığının" bir örneğini okudum ama hele şükür bu sefer duyarlı bazı arkadaşlar özeleştiri yapmayı bilmiş, (başka bir forumdan bahsediyorum) .
Bu olayın üstüne şimdi Onur'un mesajını okudum, nazik , kırmadan , önyargısız, uygun bir dille uyarısını sunmuş,(yer belirsizliği olmuş olsa da, umarım tarih uygundur) teşekkür ederim kardeşim.

Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 22:41 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 16-04-2007, 22:52   #12
gıracemi
Kaptan

gıracemi kullanıcısının avatarı

''''Burası terör bölgesi olduğundan yıllarca kimse avlanmamış ve gölde aşırı büyük balıklar bulunuyor.'''' cümlesiyle Eskişehir arasında bi bağ kuramamıştım zaten bende.. bütün sorular yanıtlanmış oldu böylece güzel av ismail bey tebrik ederim...
Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah...
Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum...

iskele_bekcisi@hotmail.com
'' No one live forever ''

Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 23:20 itibariyle gıracemi tarafından düzenlenmiştir....
gıracemi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-2007, 23:14   #13
gokseldbuga
Guest

ben iyice karıştım, Kütahya nerden çıktı yahu, Eskişehir diil miydi?
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-2007, 23:21   #14
gıracemi
Kaptan

gıracemi kullanıcısının avatarı

düzelttim kardeşim
Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah...
Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum...

iskele_bekcisi@hotmail.com
'' No one live forever ''
gıracemi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2007, 06:31   #15
mufi
Guest

Alıntı:
gıracemi tafarından gönderildi
''''Burası terör bölgesi olduğundan yıllarca kimse avlanmamış ve gölde aşırı büyük balıklar bulunuyor.'''' cümlesiyle Eskişehir arasında bi bağ kuramamıştım zaten bende.. bütün sorular yanıtlanmış oldu böylece güzel av ismail bey tebrik ederim...
aynı cümleye bende bir an takıldım ama konu balık dışı diye İsmaile fazla soru sormadım.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2007, 07:47   #16
giritli
Kaptan

giritli kullanıcısının avatarı

Alıntı:
iesencan tafarından gönderildi
Arkadaşım Eskişehir için doğru söylüyorsun.Ama ben bu balığı Mardin ilinde özel bir avlakta avladım.Avlaklarda dahi olsun dişi balık tuttuğum zaman geri bırakıyorum.Teşekkürün ve düşüncen için sağolasın.Saygılar.
İsmailcim beni yanlış anlama ama 37/2 nolu sirkülerin yasak dönemler çizelgesinde illere göre avlanmanın yasak olduğu dönemler verilmiş...
Mardin ilimiz için avlanmanın yasak olduğu dönem 15/Mart-15/Haziran dır...
Yani sirküleri hazırlayanlar sazan için avlanması yasak yerler(göl veya özel avlak) olarak değil,avlanması yasak dönemler belirlemişlerdir...saygılar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2007, 07:55   #17
giritli
Kaptan

giritli kullanıcısının avatarı

Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
Ben neden bu forumu ve insanlarını seviyorum. Belki hatırlarsınız bu "sirküler avcılığı" konusunda daha önce de yazılar yazmış rahatsızlığımı açıkça dile getirmiştim, hatta bugün gene bu "sirküler avcılığının" bir örneğini okudum ama hele şükür bu sefer duyarlı bazı arkadaşlar özeleştiri yapmayı bilmiş, (başka bir forumdan bahsediyorum) .
Bu olayın üstüne şimdi Onur'un mesajını okudum, nazik , kırmadan , önyargısız, uygun bir dille uyarısını sunmuş,(yer belirsizliği olmuş olsa da, umarım tarih uygundur) teşekkür ederim kardeşim.
Gökselcim rica ederim kardeşim gayet güzel özetlemişsin...yer konusunda belirsizliğimiz vardı ama Mardin olduğunu öğrendik...zaman konusunda da
12/nisan/2007 de tutulduğunu biliyoruz...bu tarihte sazanın tutulmasının yasak olmadığı illeri yazıyorum (Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Van)...sazan ile ilgili avlanılan yerin yani göl,nehir,akarsu,dere,özel avlak olmasının bir önemi yok...sirkülerde sadece belirli iller için yasak dönemlerden bahsedilmiş...yani yasak olan dönemde hiçbir yerde tutamazsın demişler...

giritli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2007, 08:00   #18
gokseldbuga
Guest

Gayet güzel, gerekli uyarı alınmıştır diye düşünüyorum ,
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları