|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel yöntemmiş teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu sistemi daha önce duymuştum.. bu sistemi yarattığını savunan arkadaş adını paragat olarak koymuştu '' çok gülmüştüm ''.. paylaşımın için teşekkürler.. bence kullanılabilir, kollar biraz daha ince misina seçilirse zargana ve çıplak denilen balıkta kesin işe yarar...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bülent abi paylaşım için teşekkürler...Kürşat sistemi bende daha önce duymuştum,banada tanıdık geldi...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
İstanbul'da balık tutmak(Yeni başlayacağım) | trrudeboy | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 16-08-2009 14:43 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |
Ahmetbeyli/izmir+orjinal icat | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 26-09-2006 18:04 |