|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() benim bir arkadaşım daha pratik bir yöntem bulmuş geçen gün şahit oldum. eleman bi tane baya büyük bir uzaktanm kumandalı model yat almış. bunun ucuna bağlamış düzeneği adam levreğe çıkıyo
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynı sistemi Sakarya nehrinde görmüştüm, ama balonsuz. Adamlar nehrin bir ucundan diğer ucuna bu şekilde takım koymuşlar, ve uçlarınıda çok kalın kazıklara bağlamışlar iğnelerde dalak ciğer ve sülük vardı. Oralarda adına BARİKAT deniliyormuş. Aşağıdan yukarıya doğru giden yayının hiç şansı yok. çeşit çeşit yem mutlak birine gelirmiş. Adamlar iki tane yakalamışlardı hemde bobeç bobeç. Şimdi aynı sistemi bizde öğrendik. Arada hanım köye gittiğimde bir iki yayında biz alıp geliyoruz. Çünki Kütahya da yayın yaşayacak ne nehir var nede büyük göl. Saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
İstanbul'da balık tutmak(Yeni başlayacağım) | trrudeboy | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 16-08-2009 14:43 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |
Ahmetbeyli/izmir+orjinal icat | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 26-09-2006 18:04 |