|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
selamlar serdar sizlerden de bekliyoruz resim olsa bile selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() olur tabiki rauf abicim bu maksatla senden bişeyler öğrenebilirsem ne mutlu bana,ayrıca rauf abi pazar akşamı denizdeydik bizde baya tepegöz mercan aldık pasha bey otel ile doğanay arasında,bi ara istavrit sürüsüne denk geldik yarım saat içinde kova istavrit doldu ama istavritler pabuç gibi her biri,5 tanesi 1 kilo gelir,saymadım ama yaklaşık 40 veya 50 parça istavrit,20-25 kadar tepegöz ve 1 adet kalamar,yaklaşık 1.5 kilo var...saygılarımla
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Abi gercekten iyi balik yakalamissin... Oltada kendi icadin galiba cok hos ama onunla zevk linmaz gibi geliyor bana... Disli cok büyük yormuyormu o öyle ..... Son olarak imzayida koymussun Balik coban salata ve raki ohhh saat 01:30 icim gitti eridim abi yaaa acayip canim raki balik istedi
![]() |
![]() |
#25 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu sisteme cıkrık sistemi denir ve 300 metre misinayı anca böyle bir sistemle yukarı cekersiniz zevk alınmassa o avcılık yapılmaz tabi.yormuyormu yoruyor ama balık gelince bunu pek hissetmiyorsun avrupada bunun benzerleri var gerek orada olsun gerek burada bunların gelişmişleri cok fiatlı olduklarından benim gibi emekli amatörler anca bu şekilde av yapabilirler.selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() abi lüfer işine baktık. rastgelsin..
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi aklıma geldi ama malesef telefonum yanımda değildi.balıklarıda büroda arkadaşlar yağmaladı.cumartesi çıkacaz sabahtan işallah verimli av olurda fotoğraflarım...saygılarımla
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim makara süper,çekim süper eh balıklarda süper devamını bekliyoruz...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginc fikir kardes kutlarim isde görüyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Derin dalışta teknik & güvenlik... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 19-12-2008 10:56 |
Derin Deniz balıkları | necobey | Deniz Balıkları | 17 | 10-10-2007 11:11 |
Derin Dip Sarkıtmalarında Hassasiyet. | mozdil | Sarkıtmalar | 14 | 25-09-2007 06:22 |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |