|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Vaaaay baba büyüksün...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Efkar bastı galiba Mustafa belliki çok özlemissin denizi seko adamım çok güzel şiirler ikinizede teşekkür ederim harikasınız...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustfer73 süpeeer. Orhan Veli. Ahhh ulan ahhhh....
Ben İstanbul'u özledim. Ara tatil bir gelse..... Saygılar....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eyvallah Can!.. İki aydır balığa çıkamayınca böyle efkar basıyor... Biz de şiirlerle, resimlerle, av kanallarıyla yetininiyoruz. Böyle güzel bir konu açılıncada dayanamadım yazdım Orhan Veli 'den.Tüm arkadaşlardan buraya yeni şiirler bekliyoruz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() DENİZ KIZI
Denizden yeni mi çıkmıştı, neydi; Saçları, dudakları, Deniz koktu sabaha kadar; Yükselip alçalan göğsü deniz gibiydi. Yoksuldu, biliyorum -Ama boyuna da yoksulluk sözü edilmez ya- Kulağımın dibinde, yavaş yavaş, Aşk türküleri söyledi. Neler görmüş, neler öğrenmişti, kimbilir, Denizle boğaz boğaza geçen hayatında! Ağ yamamak, ağ atmak, ağ toplamak, Olta yapmak, yem çıkarmak, kayık temizlemek, Dikenli balıkları hatırlatmak için Elleri ellerime değdi. O gece gördüm, onun gözlerinde gördüm; Gün ne güzel doğmuş, meğer açık denizde; Onun saçları öğretti bana dalgayı; Çalkalandım durdum rüyalar içinde... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() AYRILIŞ
Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. bu da benim en sevdiğim Orhan Veli şiiridir ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sait Faik'ten... | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 30-03-2006 01:35 |