|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel afiyet olsun,keyif aldığın halinden belli,önemli olan da o zaten..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Göksel'im, allah muhabbetinizi arttırsın.....Senin de dikkat çektiğin gibi ''olay'' iğdeler ile ilgili....Allaha şükür yer yer çiçek tomurcukları gözüküyor...
![]() Açtı açaçacak....... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() oooo kardeşim afiyet bal şeker olsun....lop lop et olsun...tutmanın dışında yemenin de ayrı bir sanat olduğu kesin...eh sende sanatını gayet güzel icra etmişsin
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() göksel; afiyet bal şeker olsun. yarasın.
konu olarak sonuçta balık var. günü iyi geçirmişsin. belli. ishakın dediği gibi -tomurcuklar- gözüküyor. belliki artık az kalmış. biraz daha böyle idare edicez. not: c.tesi günü bir iki martının hareket yaptığını gördüm. iğdeler de tomurcukta... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel, belgesel gibi bişey olmuş, tek noksan balık diyecektım. ama baktım tabakta o da var..
![]() rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() abi böle giderse sen mertide geçeceksin dikkat et
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Göksel kardeşim afiyet olsun yarasın güzel bir günü balıksız gecirmemişsin.güllü fotonu ekran koruması yaptım cok net cok harika bir resim tebrikler.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Göksel en verimli balık avlama yöntemini keşfetmişsin tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
22 Nisan Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 40 | 25-04-2007 21:51 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |