|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Levrek ve sazanın bulunduğu Beyşehir Gölü'nden bugüne kadar hiç rastlanmayan farklı bir türde 1 metre boyunda balık çıktı. Balıkçılar şaşkın
Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan Beyşehir Gölü'nün sahil yerleşim birimlerinden Gölyaka beldesinden göle açılan bir balıkçının ağına bugüne kadar hiç görmediği türde bir balık takıldı. Beyşehir merkeze getirilen yaklaşık 1 metre boyundaki balık, bölgedeki bütün balıkçıları şaşırttı. Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hasan Kurt, gölden ilk kez çıkarılan böyle bir türe bugüne kadar hiç rastlamadıklarını söyledi. Ağlara takılan balığı incelenmek üzere Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü'ne göndereceklerini ifade eden Kurt, ''Araştırma sonucunda herhalde bölgemizde görülmeyen bu balığın türü de netlik kazanmış olacak. Ama ilk bakışta balık deniz kefaline benziyor'' dedi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yayındır o yayın....ben bu işi biliyorsam yayındır.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilginç ve düşündürücü.. bu kadar büyümüş olmasına rağmen daha önce küçüklerinin tutulmamış olması düşündürücü.. yada önceden tutulanların haber değeri yok diye yayınlamamış olabilirler belki??
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() serkan abi ben tatlısu kefaline benzettim balığı... biraz fazla büyümüş galiba...sazandan da bişeyler almış gibi duruyor... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç bir balık, özellikle gözlerinin yerleşiminin orantısız olması bana mutasyon ya da yanlış dölleme sonucu ortaya çıkmış bir tür olduğunu düşündürdü...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Reklamları Çıkan (Banjo Minnow) Silikon Yem İçin Yardım.. | harundogan35 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 7 | 08-11-2011 23:03 |
Ağımızdan çıkan salyangozlar | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 09-08-2009 11:22 |
Yazın Kısmetimize Çıkan En Iyıler... | ilhanmania | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 21-03-2006 04:11 |