|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av olmuş, nihayet balık raporları bol balıklı resimleri ile süslenmeye başladı tebrikler arkadaşlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güven kardeşim balığı tutmasına tuttu ama sen balığı kıyıya kadar çek...sonrada gel kurşunu taşlara taktır...olmaz ki kardeşim...hani balık nasıl çekilir bilmiyorsanız itina ile "balık nasıl çekilir" dersleri verilir
![]() ![]() Kurşunu taştan,balığı da sudan çıkardı ama sonrasında ıslanan ayakkabı ve çoraplarını çıkartma eylemine girişince hani nerdeyse biz denize kaçacaktık o ayrı konu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlk fotodan sonra cep telefonumun bile bünyesi belden aşağısını çekmeyi kaldıramadı ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sabah 03:30 da balçova kipanın önünde buluşmak için sözleşmiştik... yemlerimizi cumartesiden temin ettiğimiz için yem almakla vakit harcamayacaktık...sabah Güven,Serkan ve Tago bana geliceklerdi...arabanın birini orda bırakıp tek araba buluşma yerimizde Erhanla buluşacaktık...sağolsun Güven kardeşimin telefonu ile saat 2:30 gibi uyanmış oldum
![]() ![]() ![]() Önden Tago ve Serkanı öncü ekip olarak gönderdik...kısa bir süre sonra döndüler...yusuf yusuuuuuf...yüklendik takım taklavatı koy verdik kendimizi bayır aşağıya...içimden diyorum "saldım çayıra,mevlam kayıra"...tam bir makilik alan...zemin o kadar bozuk ki bastığın yeri kollamaktan ileriye bakamıyorsun zaten baksanda birşey göremiyorsun...biraz iniyorsun küüüüt...karşına makilerden bir set çıkıyor...dal dalabilirsen içlerine...haydiiiii dön biraz geri başka yerden inişe devam...Tagocuğumun eline de vermişiz buzluğu...ama ne buzlukluk abicim o öyle...Serkanın epeyce kulaklarını çınlattı sanırım...ben diyim 15 kilo,siz deyin 20 kilo ![]() ![]() Dönüşte zeytinler köyünde lokma döküyorlardı ve biz deliler gibi açtık...kaç tabak yedik hatırlamıyorum...ama o kadar büyük bir sevap işledilerki...lokmayı dökerken bu kadarını tahmin etmiyorlardı sanırım...merhum kesin cennetlik olmuştur bizim dualarımızdan sonra ![]() ![]() Dönüş yolunda Tago "yok abicim ...seniz bile ben taşımam buzluğu" deyince bu sefer Serkan kardeşimiz yüklendi ama Tagocum geride kalmaktan geri kalmadı yine sağolsun(Tagocuuuuum acil rejim şart oldu kardeşim) ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() [quote=giritli]Güven kardeşim balığı tutmasına tuttu ama sen balığı kıyıya kadar çek...sonrada gel kurşunu taşlara taktır...olmaz ki kardeşim...hani balık nasıl çekilir bilmiyorsanız itina ile "balık nasıl çekilir" dersleri verilir
![]() ![]() Kurşunu taştan,balığı da sudan çıkardı ama sonrasında ıslanan ayakkabı ve çoraplarını çıkartma eylemine girişince hani nerdeyse biz denize kaçacaktık o ayrı konu İlk fotodan sonra cep telefonumun bile bünyesi belden aşağısını çekmeyi kaldıramadı ![]() Güvencim.. eyvah..eyvah.. artık sen Onurla bir yere gitmezsin.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() [quote=mufi]
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |