|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() dipnot: serkan abicim elimdeki diğer balıklı fotoları yayınlamamam için kaç çupra teklif ediyorsun bi söyle bakalım
taygunuuummm kardeşim ne fotosu yapma hayatım olurmu öyle şey biz kardeşiz ben daha seni ne balık tutmalara göntürcem hadi abicim bas o düymeyede silinsin o görüntüler.etme eyleme abim..yazıktır bana...bidahakine söz bütün çupileri sana verecem... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() taygun kardeşım ben merak ettım ben sana 20 tane çıpurayı seve seve verırım kardeşım sen yayınlada görelım hadı koçum
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
yapmayın yavv utanırım bak |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İnan bana abicim o fotoların yayınlanmaması sadece Serkan açısından hayati önem taşımıyor...sitemizin selahiyeti açısından da çok elzem f ![]() olayı şu kadarıyla özetleyeyim abicim : serkan balığı çekiyor ve güven misali kurşunu taktırıyor...ama 1 farkla,kurşun nerdeyse bel boyu derinlikte takılmış... serkan suya giriyor ama girmeden önce....... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() hala anlayamadım özelden açıkla bari
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() mert kardeşım tagoyla uğraşmayın kızdırmayın garıbımı o bundan sonra benım manevı kardeşım
![]() selamlar sevgıler ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |