|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi bomba gibi döndün be abicim yakışır vallaha tebrik ederim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kefaller harika...
![]() ![]() ![]() Tebrik ederim iyi av.. ![]() Birşey merak ediyorum bu azmaklardan çıkan kefaller yerken çamur kokmuyor mu ya da bu koku olayı mevsimsel birşey olabilir mi? Hiç unutmuyorum seferihisar azmak'ta baba bir levrek tutmuştum ama güzelim hayvanı çamur kokusundan yiyememiştim...
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşlar muvaffak abinin yakaladığı yerde bende acvlanıyorum ancak harika tadı var ve hiçbir koku hissedemedim ama bellide olmaz belki ben çok açtım o an bide tokken koklamak lazım..
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Abicim hakikatten bu kefaller senin elinden çekiyolar yani...Tebrikler...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vaay muvaffak abicim sahalara geri dönmüşsün...ama ne dönmek...kefallerin günahı neydi abicim...of offf...çok çekicek bu kefaller senden bu sene...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() muvaffak abi tebrik ederim.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
buradaki olay ,,balıgı çok iyi temizleyip birde çok iyi yıkamak karnının iç kısmındaki siyah zarı temizlemek ve iç omurgadaki uzun kan pıhtı görünümlü bölümü de temizlersen .. koku kalmıyor. birde bu mereti tutacagın yerede bağlı. mesele ben dün önce deniz atı na gittim suya baktım aklıma yatmadı geriye döndüm.berideki suya geldim ve bunları tuttum.. biraz da göz tecrübesi diyebiliriz |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.ekim gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 03-11-2007 01:13 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |
12 mayıs gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 14-05-2007 08:09 |
05 Mayıs Gümüldür-Özdere | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 09-05-2007 15:11 |