|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() kefal oltanızı sararken yemi, iğneyi ya da şamandırayı şamandırayı takip eder...hatta yemin arkasından gelişini gördüğünüzde oltaya levrek atlayacak sanırsınız
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben de öyle tahmin ediyorum,İstanbul da kefalleri çarpmayla,boğaz kıyılarından yakalamak çok zevklidir.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Yazdıklarınıza katılıyorum... Lakin benim yakaladığım kefalde Ulaşın yakaladığı zaman gibi gece idi... Kıyıdan Alinin Balıkları ile at-çek yapıyordum....Hatta sabah gün doğmamıştı... Balığı kıyıya aldığımda iğne agzının yanına takılmıştı... Ala karanlıkta (ışık yakmadım tabi) bu ne balığı diye merakla incelediğimi hatırlıyorum... Sonra anlatıp anlatıp gülmüştüm.. Rastgele.. Hala Enterasan gelir..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
31 mayıs | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 02-06-2007 22:18 |
19 mayıs | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-05-2007 21:27 |
4 Mayıs İzmir/Alaybey At&Çek Sonuçları | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 10:10 |
19 Nisan İzmir-Alaybey Raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 26-04-2007 21:58 |