|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Evet bende daldığım zamanlar cok şahit oldum yukarda yüzerken katiyyen fark edilmiyorlar cok güzel bulundukları yerin rengini alıyorlar yalnız tercrubelerimden sonra bir balık varki o ahtapotun olduğu yeri belirttiyor.buna bir kac defa şahit oldum zira ben dalışa gectiğim zaman beni takip eder normal zamanda.ama eğer bir ahtapotu görmüsse ona bakar.hangi balık merak etmissinizdir ismi kaliba dalgalı hani olucaktı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] budur o meraklı. |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bunlarında lezzeti gayet güzel çok beğeniyorum ben. Mert abi saolsun ye tago başka balık yemezsin diye diye yedirdi yemediğim denize geri saldığım hanozlara acıdım açıkçası.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Rauf Abi bu balığın ahtapotu belli ettiğine hiç dikkat etmemiştim, bundan sonra daha dikkatli inceleyeceğim daldığımda. İrileri denk geldimi mi olta olsun zıpkın olsun affetmem, benim favori balıklarımdandır ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizin Görülmeye Değer Canlıları | levrek | Videolar | 3 | 25-01-2010 08:47 |
İzlemeye değer. | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 04-07-2006 14:58 |
Saygı değer Üyeler neredeydiniz | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-02-2006 08:22 |