|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rauf abi bu bizim bildiğimiz çatalkuyruk demi yahu...biraz irileştimi burada sarı kuyruk yada avcı derler bu balığa... sizin oralarda da dıral diyorlarmış... bana aynı balıklar gibi geliyor... hatta bu balıkların el kadar olanları çok yüzsüz olurlar neredeyse yemi sen oltayı sudan çıkarana kadar takip ederler... öncekiler gibi resimleri karşılaştırıp farkları anlatırmısın üstad ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ha yok sayın abim... ben karıştırdım sanırsam...alttaki balıkların kulaklarında benek varmış
![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 15-05-2007 " tarihinde saat 11:26 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() mertikom katılıyorum melanurlar cam gibi masallah
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() abi tebrikler iyi av olmuş valla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi yine yapmışsın yapacağını,bende diyordum nerde bu tıraller,harika ayrıca melanurlarda şıkır şıkır,bu balıkları nerden çektin bilgi verirsen üç beş tanede ben çekeyim...saygılarımla
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu gün sadece iki tral beş tane melenur cıktı yani balık gecmiş biliyorsun bunlar gecit yapıyor .bunları yeni liman paşabay arasında aldım sahilden 10 metre acıktan 25 metre salarak ralantide gittim.selamlar |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim...maşşallah dral pek bi yakışıklıymış ama melanurlarda Mertin de dediği gibi hakkaten cam gibi be abicim...gözümü aldılar vallaha...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim maşşallah...balıklar cam gibi vallaha...iş yoğunlu nedeniyle daha yeni yazabildim kusura bakmazsın artıkın...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam, melanurlar maşallah cam gibi.....
İnternetten bulabildiğim kadarıyla sarı kuyruk/kuzu vs... denilen balık videosu.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |