|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ha yok sayın abim... ben karıştırdım sanırsam...alttaki balıkların kulaklarında benek varmış
![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 15-05-2007 " tarihinde saat 11:26 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() mertikom katılıyorum melanurlar cam gibi masallah
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() abi tebrikler iyi av olmuş valla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi yine yapmışsın yapacağını,bende diyordum nerde bu tıraller,harika ayrıca melanurlarda şıkır şıkır,bu balıkları nerden çektin bilgi verirsen üç beş tanede ben çekeyim...saygılarımla
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu gün sadece iki tral beş tane melenur cıktı yani balık gecmiş biliyorsun bunlar gecit yapıyor .bunları yeni liman paşabay arasında aldım sahilden 10 metre acıktan 25 metre salarak ralantide gittim.selamlar |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim...maşşallah dral pek bi yakışıklıymış ama melanurlarda Mertin de dediği gibi hakkaten cam gibi be abicim...gözümü aldılar vallaha...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim maşşallah...balıklar cam gibi vallaha...iş yoğunlu nedeniyle daha yeni yazabildim kusura bakmazsın artıkın...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |