|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaslar o bahsettiginiz aparatlardan burada var.Ve cok ucuz 2 € en fazla 2,50
Ben agustosta Izmirdeyim insallah isterseniz size getirebilirim...Ama öyle 100 tane falan degil....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumhurcum sana tavsiyem 100 tane değil 1000 tane getirmen...parsayı toparlarsın gibime geliyor...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur Abi
gelmeden önce zaten belirli internet adresleri vererek size genel bir mesaj atacagim istekleriniz icin...Belirli bir yük ve bütce dahilinde getirebildigimi getirecegim...Türkiyede fiyatlar gercekten cok pahali ben bunun nedeninin ithal mal olduguna inamiyorum...Cünki 1999 a kadar biz Antalya da DAM ve BALZER firmasinin Türkiye distribütörlügünü yaptik.Mallarin gelis fiyatlarini ben biliyorum...Saticilar ragbet cok oldugu icin fiyatlari yüksek tutuyorlar.... Ama ayni sey burasi icinde gecerli... saticilar en az % 300 kar la satiyorlar... Nediyelim KAHROLSUN KAPITALIZM ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ne diyorsuuuuuun....% 300 mü...???
aboooov....o zaman burda kazığı hamuduyla sokuyorlar kanımca
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
HEHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHEHEHE ![]() Evet.AHklisin abi...Birde söyle birsey var ithalat ve ihracatta mallar genelde dis pazara daha ucuza verilir..
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 05-06-2007 " tarihinde saat 21:43 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bu aparatı Youtube da gördüm ve bu yaz denedim.
Aparatı yapmak çok basit. 0,60mm çapında 20 santim yay teli alın, bu malzeme çok esnek ve paslanmazdır. Sanayi sitelerinde yay malzemesi satan yerlerde metresini 50 kuruşa alabilirsiniz. Bulabileceğiniz en büyük enjektörü alın. İğnesini ısıtarak sökün. Telin ucunu kaliteli bir japon yapıştırıcısı ile ıslatın, iğneyi sivri ucunu taşladıktan sonra veya taşlayamıyorsanız sivri ucu içe gelecek şekilde tel üzerine geçirin yapişsın. (İğnenin 3/4 ünü geçireceksiniz, ucu biraz kalacak) Kurdu aktarırken misinanın ucunu bu iğne deliğine oturtacaksınız. Ben yaptım kullandım gerçekten kurdu hasarsız iğne ve misina üzerine aktarabiliyor. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yengecin takılması ile ilgili video | giritli | Yengeç | 17 | 27-10-2009 11:02 |
Oltaya AB engeli! | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-06-2009 08:40 |
Boru kurdu | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 11 | 07-12-2007 22:37 |
yengecin takılması ile ilgili video -2- | giritli | Yengeç | 5 | 01-03-2007 23:25 |