![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi ben iki elimin tüm parmaklarını kaldırıyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() ok mert kardeş öpüldün canım.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Beni balığa götürmeyip lanetlenen ve balık avlayamayan arkadaşların fotoğrafları foto albümde mevcut ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() öncelikle... Süleyman kardeşime buradan geçmiş olsun diyorum. bu günlerde biraz keyifsizmiş.. geçecektir umarım...
zalim avcı Hunter Faruk unda eli iyileşmiş... aldıgım bilgide son avda karşılaştıgı bir ayıya (afedrsiniz/pardon) silah a gerek görmeden bir yumruk atmış ki ayı bi taraf..postu bitaraf.. ![]() ve faruk kardeşiminde eli maalesef epeyi bir süre sarılı kaldı.. şimdi iyi ce imiş buda güzel bir haber.. ![]() gelelim balık işlerine .. en son..bu taraflarda Gümüldür de denizatı motel yanı azmak başında toplam 3kg cıvarında boyları ortl.ama 25 cm olan kefallerden(suüstü) tuttum ..tabii benim sistem ile..tek iğnee çift şamandra..ekmek içi(makina ekmeği olacak)millet sinek avladı..lakin üzerime iyilik saglık ben kefalleri topladım.. ![]() merak eden varsa .. ((illede ben de tutcaam)) diyeniniz varsa ..benimle direkt kontak kursun..baranis@ttnet.net.tr. zira bu adresime her akşam bakıyorum ne var ne yok diye arayan soran varmı diye...malum emeklilik zor iş. ...ister tek tek..isterse hepiniz gelin farketmez... ![]() sizi oraya götüreyim.. de biraz balık tutun hemen önünüzden..şıkır şıkır kefaller. ayrıca..diger bir konuya dha gelicem..de.. yav ben uzak kalıyorum beyler ..izmir karaburun/çeşme taraflarına biladerlerim /arkadaşlarım....te ayrancılardayım..ama yinedeeee.. ![]() amaaa.. bir organizasyon yapıpta... bir noktada mesela balçovada kipa..otoparkında buluşupta... balıgagidipte... bana haber vermesseniz.. ![]() ![]() mesinanız kopsum...emi.. ![]() igneleriniz açılsın.. da kiloluk balıklarınız kaçsın emi.. hepinizi yanaklarınızdan öperim arkadaşlar/kardeşler muvaffak işmen |
||
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() güzel insanlar ne güzel atışma vardı neredesiniz???
balık tutmaktan vakit bulamadınız galiba yazı yazmaya?? hele o Hunter faruk...??? |
||
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak Abi sözünü ettiğiniz azmakta 1997 yılında avlanma fırsatım olmuştu.Kefal ve yılan balığının yanında tam denize karıştığı yerden çekirge ile çipura tutmuştum.Oldukça derindi denize karıştığı yer.Bir daha da kısmet olmadı o tarafa gitmek.Ahmet Amcamız vardı orada ,vefat ettikten sonra gidemedik.Şimdi sizi okuyunca o verimli avlarım geldi aklıma.Umarım hala aynı verimi sürüyordur.Saygılar...
|
||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan hocam yaw, mesajlarınızdan okuyorum. Yaz tatillerinde İzmir'e gittiğinizi. Baba bir yaz tatili ben de gelsem İzmir'e. Hem tanıdıklarımı ziyaret etsem hem de sizinle bir deniz avı yapsak birlikte iki meslektaş olur mu?
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() Kısmet olursa bu yaz iki ay oradayız.Gelirsen bekleriz Ali Rıza...Ekip İzmirde zaten.Balığa çıkarız elbette...
|
||
![]() |
![]() |
#29 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili dostlarım;Umarım bu yaz İzmir'de hep beraberce güzel vakit geçirecez anlaşılan.Ben şimdiden Denizcilik İşletmeleri ile görüşmelere başlayayım bize bir ŞEHİR HATLARI VAPURU tahsis etmeleri için.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bi kere şu nirvana kardeşimiz nerede.???? bu biiir.
bilen varsa bana haber versin ltf.. yaza kadar beklenirmi???? iki yapacaksanız şimdiden yapın bir şeyler... yazın tadı ayrı ..kışın tadı ayrı... üüüçç. yazın arkadaşlarımızla tanışırız..inşallah muhabbet iyi olur.. sen tuttun /ben tuttum,,,,, aha kaçtı balık....balıga bak balıgaaaa..//vs..vs.. bu aralar izmirde havalar 10 derecelere bir gelsin buluşalım..arkadaşlar |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünes nasıl yakalanır | ZAAAA | Sülünez | 3 | 22-12-2011 19:57 |
Hangi Balık Nasıl Yakalanır 2 :D | Ege Demirağ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 5 | 14-12-2011 21:02 |
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 01-10-2011 10:34 |
çipura hangi ay ne ile yakalanır | Halil İplikçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-09-2010 20:08 |