|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bugünden itibaran sitemizi ziyaret ederseniz orada istanbuldaki firmanın banerı olan kısık ı tıklayın ve online alabileceğiniz adresi gösteriyor.İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
Saygılarımla.. not..İzmir pet flora fuarında ürünümüz reptile standında sergilenmektedir..pazar günü son.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Beni arasanız sizinle birlikte ürünümüzü denemeyi çok isterim.Manisa da olduğunuzu yazmışsınız bende izmir deyim.Size özel mesaj attım numaralarımı gönderdim.Lütfen beni arayın.
Saygılarımla serdar baki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar
13 Aralık 2005 Tarihinde yapılan İhracatın Yıldızları yarışmasında Çekirge İhracatımız birincilik ödülüne layık görülmüştür.İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde yapılan törenle ödülümüzü aldık.İnanın bu kadar eziyet ve uğraşmadan sonra alınan bu ödül ülkemizi yurtdışında daha iyi temsil etmek için bize çok büyük bir teşvik vermiştir. Saygılarımla Serdar Baki
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bunu soylemekten yarar var dıye dusunuyurum arkadaslar en guzel yem solucandır bu konuda hem vıkır olalım tatlı su balıkları ıcın degısık yemler vardır dolasıyla bılyursunuz zazan cok ıstahlı bır balıktır ne takarsan alır ama solucandan vaz gecmeyın
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben çekirge ile tatlı su kefalinde ve alabalık da oldukca başarılı sonuçlar alıyorum.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kefal ve alabalık için en ideal yem küçük ot çekirgeleridir.konserve çekirgeler
boyları büyük, yani meşhur tarlalara zarar veren çöl çekirgelerinden.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
çekirge üretimi müthiş bir girişimcilik örneği, tebrik ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Solucana her balık vurur. istisnasız
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
Sürekli problem yaratan kepçeler :( ve yeni kepçem :) | xnode | Diğer Malzemeler | 12 | 14-07-2008 23:06 |
Dikkat Sahte ürün Bildirimi | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 10-05-2007 22:48 |
Balık avında pratik bilgiler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 254 | 22-07-2006 15:53 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |