|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Biraz önce Kisik Balikciligin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesini ziyaret ediyordum ve bir cok sahte ürünle karsilastim... http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=M%DDKSPOR linkde 108.01 € pahaya satilan hem Sportex olarak tanitilan hemde Mitchell yazan kamis gibi diger teleskobik Mitchell kamislarda sahtedir. Ve bunu Sportex ve Mitchell firmalarina e-mail ile bildirdim. Kimsenin ekmegiyle oynamak istemem tüm ürünleri daha incelemedim ama incelemeye devam ediyorum.... Dükkan ya da internetten yapacaginiz alisverisler öncesi internetten arayarak ürün kontrolü yapiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta çantam/dikkat/dikkat | mufi | Malzemeler ve Bakımları | 33 | 25-02-2010 16:26 |
Tatlı su avında devrim yaratan ürün | serbaki | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 22 | 11-12-2009 09:43 |
sahte iğneler | plato | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-12-2006 22:07 |
Sahte Yem ile... | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 13-07-2006 16:10 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |