|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Can,
Serkan doğru söylüyor. Tamamen karşılıklı yanlış anlamanınn sonucu bir tartışma doğmuş yukarıda. Ben tabii ki "Can yanlış yaptı !" demiyorum. Bunu aklımdan da geçirmem. Sadece kültür değerlerimizin içinde yöresel bir dilin olduğunun altını çizmek için yazdım o mesajı. Bunu sadece ben biliyor da değilim. Eminim bu sitede bu konuyu en az bilen insan da benim. Fakat değerli rüzgar2 kullanıcı adlı arkadaşımız bu konuda biraz daha fazla hassasiyet göstermiş olabilir. Bu durumda sizin çok rahatsız olmak yerine naçizane fikrim, arkadaşımıza yanlış anlaşılmışlığınızı ifade etmek olmalıdır. Saygılarımla...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ya arkadaşlar boşverin bende belki biraz asabi davrandım ama gerek yok böyle tartışmalara sadece bana biraz dalga geçiliyormuş gibi geldi okadar.çünkü heryerde vardır böyle ilginç kelimeler.arkadaşımın biri sadece "Amasya'ya geldiğinizde yabancılık çekmeyin. Biz bunları öğrenene kadar bayağı zaman geçmişti. Adamlar anlatıyorlar şu gölden sazan aldık, ırmaktan minek tuttuk diye... Oysa ki ikiside aynı balıkmış..."demesinede bozuldum.kendi yaşadığı yer amasyayla komşu.hiç bir ayrıcalığı yok konuşma açısından.bende çok yer gezdim ama hiç zorlanmadım şiveye vs.vs.vs.vs.
neyse uzamasın bu konu kötü hal almasın.çünkü gerçekten güzel bir forum sayfası.yok dersenizki kardeş sen asabisin sen foruma gelmesen daha iyi olurdu kabul eder ayrılırm.ayrıca sekoyla biz okonuyu daha önce paylaştık çok hoşuma gitti.şu an düşünüyorumda misinanın kırılması ne kadar ilginçmiş.ama yine de kırılmaya devam edecek benim sözlüğümde |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramızda her zaman herkese yer var
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Aramızdan ayrılman söz konusu olamaz Rüzgar2...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolun Arkadaşlar Sevindim.ozaman Devam
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne o ruzgar2 arkadaşım bir yere,mi gidiyordun sitemizde ufak tartışmalar olacaktır tabiki(hakarete varmadan)bunun için hemen ayrılma olursa yandık o zaman sitede adam kalmaz medeni bir şekilde herkes fikrini söylesin ve medeni bir şekilde şayet arkadaşlarımızın söyledikleri hoşumuza gitmezse eleştirimizi yapabilelim darılma olmasın.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deprem Ve Balikcilik | yektakaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 09-01-2008 12:32 |
Balikçilik Belgesi Zorunlu Değil | aserkansatı | Resmi Avcılık Duyuruları | 47 | 15-04-2007 22:24 |
amasya haritası | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 04:25 |
Kiyidan Balikçilik!!! | iboturka | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 01-02-2006 01:21 |
Balikçilik Tarihçesi | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 24-12-2005 22:46 |