|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi rastgele zevkli olacağını kesinlikle tahmin ettiğim aynı zamanda bol balıklı bir gün geçirmenizi dilerim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, malunumuz üzere ülkemizde yerli belgesel kanalı yayına başlamadan önce ,imkanlar dahilinde uydudan veya muhtelif şekilde '' hep yabancıların'' balık avı görüntülerini seyrderdik.Tabi ki, haliyle ne dilini nede söylenenleri anlar; sadece ekrandaki görüntüte bakar ve o avı yapan kişilerin '' o anda duydukları'' hazzı almaya çalışırdık.
Genç yaşda yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamıyarak aramızdan ayrılmış olan sevgili av duayeni Rahmetli Gazeteci Ufuk GÜLDEMİR sayesinde çok şükür bizde dilinden ve anlatılandan bir şeyler anlıyabilceğimiz bir yerli belgesel kanalına kavuşduk. İşte bende bu kanalda yer alan ''sizden gelenler'' programını epeyden beri seyreden biri olarak; son dört video çalışmamı ilgili kanala yayınlanmak üzere 19.06.2007 tarihinde bir cd'ye çekerek yollamıştım. Ne mutlu bana ki, dün akşam benim dostlarımla beraber yaptığım av görüntülerimin bulunduğu çalışmalar '' yayınlanmaya uygun '' görülmüş ki, yayına verdiler...... Siz dostlarıma tavsiyem o ki, yaptığınız çalışmaları bir cd'ye kayıt edin ve ilgili kanala yollayın...Böylece, bizim gibi av ve doğa tutkunu diğer dostlarımıza da paylaşım imkanı sağlamış oluruz düşüncesindeyim...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İshak kaptan, görüntülerimizi bugün gündüz kanalları gezerken yabantv de yakaladım.. Yahu orada ishak ve aydın yazıyordu.Aydın kim yahu ben anlamadım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() tebrıkler ıshak abı tebrıkler uzun süren kış aylarının rövanşı ancak bu kadar güzel ve bereketlı olabılır
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak bey çok güzel anlatmışsın adeta günü bize de yaşattın.. dostum balık herzaman tutulur yeterki allah sağlık ve sıhhat versin.ne mutluki elimiz ayagımız tutuyor ve balığa gidebiliyoruz. 10 sene önce kara avciliği yaparken tanıdığım yeni emekli olmuş bir asb. arkadaşım vardı. beraber ava giderdik sonra bu arkadaş ortadan kayboldu.müşterek tanıdığımız bir büyümüze sordum. felç oldu dedi. yüksek tansiyonu varmış o gün de ilacını almamış..o zamandan beri yatalak.. kendine zor... bakana zor..
allahımıza çok şükürki balığa bile gidebiliyoruz... allah sıhhatimizi bozmasın. balık her zaman olur... rastgelsin...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() ishak abi tebrikler...baya maceralı bir gün olmuş eee sonundada balık olunca deymeyin keyfine...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-06-2008 13:26 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |