|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bu avda engüzel balik yemi "MUHABBET veDOSTLUK" olmus ki, baliklar bile bunu kiskanip meraklanip gelmisler ve olan olmus!..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() adnan abı yanılmıyorsam önce karadan asla demıştın tanıştıktan sonra ara sıra demıştın dostluğumuz bakı olunca KARADAN HERZAMAN dedın teşekkür edıyorum.
senı tanımak senle dost olmak çok güzel bırşey ayrı bır keıf verdı ıyıkı senı tanıdım. ![]() ![]() ![]() ![]() bende senın olduğun her yerde varım var olmayada çalışırım. ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ah o gemide bende olsaydım....... valla ancak şarkılarla sizin yanınızdayım, bedenim işte güçte ama ruhum sizlerle arkadaşlarım.yine muhabbetin ve de avın dibine vurmuşsunuz,helal olsun.
![]() daha önceden yapılmış bir plan olduğu için siz arkadaşlarımın arasında olamadım ama olsun siz bensiz de malı götürmüşsünüz. heyecanla av resimlerini ve videolarınızı bekliyorum...
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sayılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm arkadaşları kutlarım, Hasan abi seni ayrıca kutlarım iyi niyetin ve mütavaziliğin için.. Balık fotolarını göremedim, Tago inşallah kısa zamanda yüklersin.. heyecanlandık..
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Assolistler en son gelirmiş misali en son geldim ama kusura bakmayın pc başına ancak şimdi oturabildim. İlk önce fotolarla başlıyorum daha sonra 1-2 video var onlarıda yükliycem ilk videomu İshak abiye ithaf ediyorum balığı yakaladığımda ilk aklıma gelen o olmuştu
![]() Ben avlanan balıktan ziyade abilerimle ve hüseyin kardeşimle geçirdiğim güzel zaman içim daha fazla mutlu oldum. Hasan abime bir kez daha çok teşekkür ediyorum onun gibi usta bir balıkçının çırağı olmak çok güzel ![]() Genç Balıkçılar ![]() ![]() İki rakip fair play çerçeveleri içerisinde mücadele ettikten sonra hatıra fotoğrafını eksik etmemiş ![]() Adnan abimle benim hasılat ![]() Buda Hasan abimizin hasılat ![]() Şimdilik bu kadar elimde çok tehlikeli 1-2 fotoğraf var onları eklersem olay çıkar onun için eklemiyorum ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 25-06-2007 " tarihinde saat 19:56 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fazla söze gerek yok bir ermiş sözüyle sonlandırayım " Fevkaladenin fevkinde bir av olmuş yavrucuklarım" ( Bülent Ersoy ) ...
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 27-06-2007 " tarihinde saat 20:56 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() taygun kardeşım ellerıne sağlık çok güzel olimuş resımler ama bence bayaaa resımde eksık vıdeo da .
![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |