|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aziz abi, balıkesir-ören'den bahsediyorsun değil mi?orada hiç avlanmadım ama tatil için 3-5 kere bulundum.güzel bir kumsalı var.bence mırmır için kum ve derinlik ideal oralarda.kıyıdan itibaren hafifçe derinleşmeye başlıyor.bir de boru kurdu&mamun oldumuydu hiç affetmezsin artık
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
hem sıcaklardan koru kendini hemde balık saatleri millet ne yapıyor.. yemi nereden alıyor. ögrenir. 2/3 günlerde balıgını tutmaya başlarsın. en saglıklısı bu .iyi tatiller bence..mesela balık haneye git .. teknelerin arasında dolaş..oranın kokusunu al akşam salaş bir yerde balık ekmek ye.. güneşin batışına dal git.. ekmeği ısırırken mutlaka ufuk çizgisinde olsun gözün. bul orada bir ihtiyar balıkçı git yanına .. otur sandalın kenarına onunla sohbet et... gir dünyasına... balık tutamasanda bunlar yetecektir sana.. |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey demişki.....
bence..mesela balık haneye git .. teknelerin arasında dolaş..oranın kokusunu al akşam salaş bir yerde balık ekmek ye.. güneşin batışına dal git.. ekmeği ısırırken mutlaka ufuk çizgisinde olsun gözün. bul orada bir ihtiyar balıkçı git yanına .. otur sandalın kenarına onunla sohbet et... gir dünyasına... balık tutamasanda bunlar yetecektir sana.. ben de... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Pendik Sahil Tarafı | m_cumur | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 23-10-2010 17:31 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |
kartal sahil isparileri | jumbo160 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 06-12-2007 23:10 |
Olta balıkçılığı belgeseli | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2007 21:00 |