![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Abicigim yerden göge kadar haklisin .... Arkadaslar artik bu tür linkleri koymuyalim .. inannin icim disima cikti .... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] da görmüstüm bu resmi ama bukadar detayli degil ... harbiden igrenc bir olay . Zaten bu millet dünyada ne POK varsa yiyor ... kusurama bakmayin kafayi yedim yaw. selamlar ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kesinlikle sizlerle ayni fikirdeyim hayatimda böyle birsey görmedim olmaz olsun!!! "medeniyet" dedikleri tek disi kalmis canavar!!!!!
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Gözlerimdeki Sorun Dolayisi Ile Ekranda Küçük Harfle Yazilanlari Okuyamadiğim Ve Yazarkende Hatalari Göremediğimden Büyük Harf Yazmaktayim Sayim Modetaratör Buna Takıldı Ve Bu Devam Ederse Yazmaktan Vaz Geçeceğim . Kendisine Izah Etmeme Rağmen Israrinda Devam Etmekte. Kendisini Huzurunuzda Protesto Ediyorum Saygilarimla.
"Alkolsüz & Nicotinsiz" Bu mesaj en son " 28-06-2007 " tarihinde saat 12:10 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] küçük harf kullandın da o bakımdan . ayrıca bende burnumun ucunu göremiyorum gözlüklerim var.. başka işleri nasıl yapıyorsun merak ediyorum dogrusu. |
|||
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() BELİRTMEK İSTEDİĞİM BİR KONUDA BU SİTEDE BAZI YERLERDE BÜYÜK HARF YAZSAMDA KENDİLİĞİNDEN KÜÇÜK HARFE DÖNÜŞÜYOR BAZI YERLERDE BU OLUŞMUYOR. YOKSA KESİNLİKLE KÜÇÜK HARF YAZMIYORUM. ZATEN EKRANIDA %150 MODUNDA AYARLADIĞIMDAN SİZİN YAZDIKLARINIZI UZUN OLDUĞUNDA DAHADA BÜYÜTÜP OKUYORUM.
"Alkolsüz & Nicotinsiz" Bu mesaj en son " 28-06-2007 " tarihinde saat 12:08 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
sonuçta halil ibrahim sofrası burası kolay gelsin |
|||
![]() |