|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ahh be tago nerdesin dünden beri
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Miço ![]()
|
![]() cumhur sende benim kafamdansin cok güzel ellerine saglik!!!
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar aranızda müzik meraklıları varsa özelden görüşelim.
klasik jazz/smooth jazz/funk/soul/r&b/ambient/newage/chilout-lounge(cafe del mar türü)/soundtrack/70/80 disco/TSM/türküler/eskilerden queen/led zeppelin/deep purple/ensrumental slowlar./ son 30 yılın en hitleri. vs.vs. |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi ben olayların bilincinde değilim.. eğer site adına bi tehlike varsa derhal kaldırılması iyi oldu ne diyebilirim.. bu arada sen dahil tüm yeni moderatörleri tebrik ederim.. umarım kalbimde koruduğunuz mevkiyi sitedede korursunuz.. abilere saygılar, kardeşlere sevgiler...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi bu arada müzik benim ilacım gibi.. her ilacında farklı faydaları var bilirsin.. her türlü paylaşımına okey abi.. abime saygılar..
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR EMEĞE VE ÜRETENE SAYGIM ÇOK AMA TÜKETİCİNİN KAZIKLANMASINADA KARŞIYIM BU NEDENLE YASALARADA SAYGIM OLMASINA RAĞMEN "HANİ POLİS OLMAYAN YERDE GAZLARSINIZ YA ONUN GİBİ BİŞİ" MÜZİK KONUSUNDA ÇOK PAHALIYA SATILAN CD LERE "SEKTÖRDE 4 YIL ÇALIŞAN BİRİ OLARAK" GEREKMEDİKÇE PARA VERMEMENİZ İÇİN SÜPER BİR PRG. DENEYİN AMA ÜYE OLMAYIN.
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Forum kuralları :
17. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. lütfen uyalım. |
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() GÖZLERİMDEKİ SORUN DOLAYISI İLE EKRANDA KÜÇÜK HARFLE YAZILANLARI OKUYAMADIĞIM VE YAZARKENDE HATALARI GÖREMEDİĞİMDEN BÜYÜK HARF YAZMAKTAYIM SAYIM MODETARATÖR BUNA TAKTI VE BU DEVAM EDERSE YAZMAKTAN VAZ GEÇECEĞİM . KENDİSİNE İZAH ETMEME RAĞMEN İSRARINDA DEVAM ETMEKTE. KENDİSİNİ HUZURUNUZDA PROTESTO EDİYORUM SAYGILARIMLA.
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaslar bende bu arada burada sunu belirtmek isterim
benim klavyem almanca klavye ve I harfi yok. ben simdi SIKICI,SIKILDIM,SIKMAK LAZIM falan diye kücük harflerle yazacak olursam beni yanlis anlamayin! Selamlar
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 28-06-2007 " tarihinde saat 14:55 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta çantam/dikkat/dikkat | mufi | Malzemeler ve Bakımları | 33 | 25-02-2010 16:26 |
dikkat..... | discus | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 29-10-2007 17:32 |
dikkat | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 14-07-2007 22:56 |
Kıyıcılar henüz oturun oturduğunuz yerde.. | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 15-04-2007 17:40 |
dikkat..dikkat.. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-01-2007 21:12 |