Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-07-2007, 10:45   #3
twennwolf
Oltacı
 
twennwolf kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 03.07.07
Mesaj Sayısı: 23
Varsayılan

Alıntı:
mufi tafarından gönderildi
Melih kardeş şu kaya tuzu içinde fırında yapılan akya gibi bir olay mı sordugun. bir kez Alanyada bir otelde yapmışlardı ..1 m.lik akya, kaba tuz içinde fırında pişiyor sonra tuzu kırıp içinden helva gibi pişmiş balıgı servis yapıyorlar .vs..

evet abi aynen o dedigin gibi.bir iki defa televizyonda gördüm tadini cok merak ediyorum nasil olacak diye.
__________________
melih
1978 - zürich
twennwolf Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kullanılan yemlerin etkilerini arttırma yöntemi (Özel tarif) xnode Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar 34 08-11-2011 00:30
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. baris1975 DENİZ AVI KARADAN 2 09-12-2008 23:01
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? Anıl ÜNALAN Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 35 10-09-2008 16:06


Saat 10:20.