Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 09-07-2007, 21:09   #21
Rauf
Guest

İshak kaptan üzülmene gerek yok aynı filmi ben bu hafta sonu cuma ve pazar günleri cevirdim biri alanyada biride avsallar beldesinde sıfıra sıfır elde var bir minanür diyimde ayıp olmasın bunlar sözleşmiş ağbi acaip mars olduk selamlar .
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 11-07-2007, 06:52   #22
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
trakonya tafarından gönderildi
İshak kaptan üzülmene gerek yok aynı filmi ben bu hafta sonu cuma ve pazar günleri cevirdim biri alanyada biride avsallar beldesinde sıfıra sıfır elde var bir minanür diyimde ayıp olmasın bunlar sözleşmiş ağbi acaip mars olduk selamlar .
Rauf Hocam, seninde mutlaka dikkatini çekmiştir....Ne kadar ilginç....Bu balık olayı.....Mesela çok denemişimdir.....Eğer balık o gün kıyıdan yemiyor sa, mutlaka tekneden de derin suda bile yemiyordur...

Ve düzgün balık olayında illa ki, o meşhur sabah suyu ve akşam suyu olayını asla kaçırmamak lazım...Eğer balık sabah suyunda işaret vermemiş ise, aslında hemen hemen tüm günde de pek bir şey alınamaz gibi bir tablo ile çok karşılaşmışımdır..

Belgesel tadında yeni avlarda buluşmak dileğiyle, rastgelsin...

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 09:23   #23
mustafakasim
Çımacı

mustafakasim kullanıcısının avatarı

ishak abi paylaşım için teşekkürler.doğru söylüyorsun bu kadar eziyet başka neden çekilsin.balık tutmak bir tutku.gerçi duyanlarınız olmuştur ama bir fıkra anlatayım. Adam kızını evlendirmiş.biraz zaman geçmiş kız babasına kocasını şikayete gelmiş baba kocam içkiye başladı diye.babası merak etme kızım geçer demiş.bir süre sonra kadının kocası içkiyi bırakmış.biraz daha zaman geçmiş adamın kızı gene gelmiş baba kocam kumara başladı demiş.adam kızına sabret kızım geçer demiş ;gerçektende bir süre sonra kocası kumarı bırakmış.aradan biraz daha zaman geçmiş kız gene gelmiş baba kocam hovardalığa başladı demiş.babası gene sabret kızım geçer demiş.bir süre sonra kocası hovardalığı da bırakmış.bir kaç ay sonra kız gene gelmiş babasına .baba kocam balıkçılığa başladı demiş.babası hiç düşünmeden ;eşyalarını topla gel kızım işte onu hayatta bırakmaz demiş. allah bize sabırlı ve anlayışlı eşler nasip etsin.
mevlanaa35@hotmail.com
mustafakasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları