Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 22-12-2005, 04:42   #1
rüzgar2
Kaptan

rüzgar2 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
aserkansatı tafarından gönderildi
Sağol Sami eline yüreğine sağlık...+ rep
Sen olmasan rep veren yok.Herkes paso eleştiriyo kardeşim.Ben paylaşımcı olma hevesindeyim.Devamlı üretme ,ürettikçe haz duymak zevk almak istiyorum.Bir tane arkadaşım(svelto69) yeni gelenlerden bana özelden "bilader çok şey yazmışsın da hiç balık tuttuğun bi resim yokmu yoksa hep laftamı bunlar."demiş gerçekten üzdü beni.Sırf bu yüzden fotoğraf makinası aldım borca girdim.Artık herşey ispatlı olacak.
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 22-12-2005, 04:57   #2
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Senin izlediğin yol doğru olanı rüzgar2 arkadaşım bizlere bilgilerini aktarıyorsun isteyen bu bilgilerden yararlanır isteyen eleştirir biz doğru olanı biliyoruz.
yanlız şunu unutmamak gerekiyor eleştiri yapıyorsak anti tezi de siteye vermek lazım sırf eleştiri olsun diye eleştirmemek gerkiyor diye düşünüyorum.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-2005, 05:03   #3
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

paylaşım iyidir, güzeldir, önemlidir. zaten hepimiz birşeyler paylaştığımız için bu forumda değil miyiz

yalnız ben bir tek noktada küçük bir fikir ayrılığı taşıyorum. olta için 0.50, beden için 0.45 misina bence çok kalın. daha ince ve daha kaliteli bir misinadan yararlanmak gerek bence. bu takım balık yakalamaz mı? yakalar tabii. ama ben kişisel olarak kalın misinaya hem alışamadım, hem de incenin verdiği mücadele zevkini vermiyor.

yine de +rep

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-2005, 05:07   #4
aserkansatı
Guest

50lik misina bence de kalın.35lik ideal diye düşünüyorum ben.Karadan avlanırken takılma derdini de göz önüne alacak olursak,ille de 35lik derim daha da bi şey demem...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-2005, 05:14   #5
rüzgar2
Kaptan

Alıntı:
katiti tafarından gönderildi
paylaşım iyidir, güzeldir, önemlidir. zaten hepimiz birşeyler paylaştığımız için bu forumda değil miyiz

yalnız ben bir tek noktada küçük bir fikir ayrılığı taşıyorum. olta için 0.50, beden için 0.45 misina bence çok kalın. daha ince ve daha kaliteli bir misinadan yararlanmak gerek bence. bu takım balık yakalamaz mı? yakalar tabii. ama ben kişisel olarak kalın misinaya hem alışamadım, hem de incenin verdiği mücadele zevkini vermiyor.

yine de +rep
Sağol arkadaşım devamlı paylaşım içinde olalım.Herkes hata yapar ve bunu burada düzeltir ve hatalarımızı anlarız.Ayrıca sana katılıyorum şöyle;bu alışkanlık meselesidir.İnce ama kalın misinalardan kaliteli ve sağlam misinalar var.Herkesin alıştığı misina ile daha rahat balık tutar...
Eski 22-12-2005, 05:33   #6
aserkansatı
Guest

2.Sayıyı da okudum.Katılmadığım bir yer vardı onu da belirttim.Merak ettiğim konular var...
1-Bunların hepsi kaç sayı?
2-Fasikül fasikül niye veriyosun?
3-Sonra cilt kapağında sorun yaşarmıyız?
Çok teşekkür ederim...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-2005, 06:17   #7
rüzgar2
Kaptan

Alıntı:
aserkansatı tafarından gönderildi
2.Sayıyı da okudum.Katılmadığım bir yer vardı onu da belirttim.Merak ettiğim konular var...
1-Bunların hepsi kaç sayı?
2-Fasikül fasikül niye veriyosun?
3-Sonra cilt kapağında sorun yaşarmıyız?
Çok teşekkür ederim...
Kardeşim ben talebe göre sayı çıkaran yazarlardanım amaç fayda dokunsun alınsın verilsin paylaşılsın siz istedikçe yazacağım
Eski 22-12-2005, 05:45   #8
svelto69
Oltacı

svelto69 kullanıcısının avatarı

Varsayılan selam

rüzgar2 bilader, kusura bakama ya senide zarar soktuk fotoğraf makinası aldırdık, yarısını ben vereim bari(verici ol demişsin ya), şu tuttuğun balıkların fotosunu bi görsek...
svelto69 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-2005, 06:19   #9
rüzgar2
Kaptan

Alıntı:
svelto69 tafarından gönderildi
rüzgar2 bilader, kusura bakama ya senide zarar soktuk fotoğraf makinası aldırdık, yarısını ben vereim bari(verici ol demişsin ya), şu tuttuğun balıkların fotosunu bi görsek...
Tabiki kardeşim görürsün ben şimdi sindirim olayını tersten başlattım.balıklar benim Ertan kardeşimin midesinden sindirim olayının tersine başladı ve oluşuyorlar.Tekrar enerji halinden balık haline geçince fotosunu çekeceğim.Ertan ı tanırmıydın bu arada
Eski 22-12-2005, 13:49   #10
mufi
Guest

Varsayılan eline sağlık

Sami kardeşim insanların ne dediği önemli değil.. ister balık tut/ister tutma
önemli olan kalbindeki..
birşeyler yazıp çizdikce mutlu oluyormusun..?? başkalarınada faydası oluyormu?
ne mutlu sana..olay budur..

Mesela öyle bir esnaf tanırımki. balık malzemesi satar.. adam yıllardır balıga gitmemiş..ama sorarak ögrenmiş..satarak ögrenmiş ..birşeyleri..biliyor. o adam..
selam ve sevgiler
muvaffak işmen
1957
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları