|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Senin izlediğin yol doğru olanı rüzgar2 arkadaşım bizlere bilgilerini aktarıyorsun isteyen bu bilgilerden yararlanır isteyen eleştirir biz doğru olanı biliyoruz.
yanlız şunu unutmamak gerekiyor eleştiri yapıyorsak anti tezi de siteye vermek lazım sırf eleştiri olsun diye eleştirmemek gerkiyor diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım iyidir, güzeldir, önemlidir. zaten hepimiz birşeyler paylaştığımız için bu forumda değil miyiz
![]() yalnız ben bir tek noktada küçük bir fikir ayrılığı taşıyorum. olta için 0.50, beden için 0.45 misina bence çok kalın. daha ince ve daha kaliteli bir misinadan yararlanmak gerek bence. bu takım balık yakalamaz mı? yakalar tabii. ama ben kişisel olarak kalın misinaya hem alışamadım, hem de incenin verdiği mücadele zevkini vermiyor. yine de +rep ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() 50lik misina bence de kalın.35lik ideal diye düşünüyorum ben.Karadan avlanırken takılma derdini de göz önüne alacak olursak,ille de 35lik derim daha da bi şey demem...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() 2.Sayıyı da okudum.Katılmadığım bir yer vardı onu da belirttim.Merak ettiğim konular var...
1-Bunların hepsi kaç sayı? 2-Fasikül fasikül niye veriyosun? 3-Sonra cilt kapağında sorun yaşarmıyız? Çok teşekkür ederim... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() rüzgar2 bilader, kusura bakama ya senide zarar soktuk fotoğraf makinası aldırdık, yarısını ben vereim bari(verici ol demişsin ya), şu tuttuğun balıkların fotosunu bi görsek...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sami kardeşim insanların ne dediği önemli değil.. ister balık tut/ister tutma
önemli olan kalbindeki.. birşeyler yazıp çizdikce mutlu oluyormusun..?? başkalarınada faydası oluyormu? ne mutlu sana..olay budur.. Mesela öyle bir esnaf tanırımki. balık malzemesi satar.. adam yıllardır balıga gitmemiş..ama sorarak ögrenmiş..satarak ögrenmiş ..birşeyleri..biliyor. o adam.. selam ve sevgiler muvaffak işmen 1957 |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üye olmak, Sonra da Susmak.... | uzman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 02-10-2008 15:04 |
selam aylar sonra rast gelsin | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 24-11-2007 13:27 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
Iyi Gelirde ? Ya Sonra :) | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 16-06-2007 16:44 |