|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() süper yaa zaten bunu yapsa yapsa THY yapar
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eyvallah Seko,çok güzelmiş
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan niye arabasina bebek ayakkabisi asarki? Liselim Kroyum ama para bende Sercedes vs.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kaderimse çekerim çekemediğim yerde istop ederim...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() O bebek ayakkabisini biliyom.Arka tampona asiyorlar.Ama bende bir anlam cikaramadim.
Bende birgun söyle bir yazi görmüstüm. DIKKAT EMEKLI( THY) ![]() ![]() Emekliyim ama pilotum ....ya su asagilik koplexi insani ne hallere sokuyor yaaa ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arabanın benzin deposunda yazan yazı..
Sen doldur, ben içeyim..
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Birde Ben Eskişehirde bir Mercedes 200 Kompresör otoda yazanı yazıyorum, aynen şöyle.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Başarısızlık ile ilgili Sözler... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 24-02-2006 01:20 |
Ünlülerden Güzel Sözler | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-01-2006 20:17 |
kızılderili den sözler | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 26-12-2005 14:47 |