|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi
Ben genelde at-cek ya da mantarli sistemle avlaiyorum.Cok nadiren dip oltasi kullaniyorum. Kursunlu sistemle avlananda cok kisi var ama buradaki durum Izmir gibi degil.Yani cok takilmiyor.Burada genelde hazir aliyorlar 5-10 li paketlerde 1 € 0,70 € falan. Ama Izmir tam bir kursun canavari ben hergün en az 4 tane birakiyorum avda. Bunu alanlar Norvec e ya da Danimarka ya gidenler ya da cok batak avlak cevresinde oturanlar. Norvec ya da Danimarka da Morina avina gidenler balik formundaki bizim burda "Pilker" dedigimiz kursun rapalalarla avlaniyorlar.En ucuzu 1,50€ ama iyileri 2,50-2,70 falan.Adamlar bunlardan 100-150 tane götürüyor ve bir sürüde birakiyorlar.Akintili bir deniz oldugu icin bunlar iyi is görüyor. Ya da balik delisi olan adamlar var...Tüm gün atelyelerinde yeni biseyler yapmaya calisir ![]() Ama zoka ve jig kalibi alanlar cok.At-cek avciliginda plastik balik kullananlar bunlardan alip kendileri dökerler.Cok daha hesapli. Ben kendi adima söyleyim...Ugrasmam öyle seyle. Ama mepps kalibi falan olsa kesin ugrasirdim ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Takilmayan kursun(kendi icadim) | freediver | Kurşunlarla İlgili Herşey | 14 | 17-08-2011 01:10 |
Kursun mu döktürsem ne etsem | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-07-2007 13:38 |