![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Ulaş ben mithatpaşa sahilinde bundan 3-4 sene önce takılırken bu mevsimde bir kaç arkadaş gece takılırdık.Yani her ne hikmetse bu balık bu mevsimde gere yarısından sonra hatta sabaha karşı yemlenir ve biz bekleyip o saatlerde alıdık balığı.Sabah saat : 08.00 gibi filim biterdi.Yani akşam üstü gittiğin o saatlerde alman azıcık zor.Taygun'un dediği gibi ilgini çekerse bu günlerde sübyenin tam zamanı.Ama ben yemiyeceğim ve işime yaramayan balığı tutmak istemediğim için sübye ile hiç ilgilenmedim.
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi, uzmanı olduğun için sana sorayım dedim.
peki bu çipurayı daha ne kadar tutabiliriz?hangi ay derinlere çekilir?işten fırsat bulamıyorum şu sıralar avlanmak için.geç kalmış sayılır mıyım? sevgiler..
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() kışın takıl bana karaburundan paşaların generallerini beraber yakalayalım
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çeşme Ildırıda (orkinos çiftliklerinin olduğu yerde) bu aralar 400-500 gramlık bol miktarda çupra var.Yem olarak mamun kullanıyoruz.Başka balık pek çıkmıyor.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar, ben bodrum-akçabükte oturuyorum.. önümde güzel bir sahil var kumluk.. Yeni tutmaya başladım açıkcası igne baglamayı yeni yeni ögreniyorum..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
yemciler yok sattığını söylüyor narlıderede bulunan bir yemci arkadaşıma göre haftanın yedi günü öğladen sonra saat 16:00---17:00 sıraları yemler gelir alınabilecek en iyi zaman tavsiye ederim en iyi zaman ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Av Sezonu... | ilhanmania | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 14-06-2007 17:23 |
sezonu açtık... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 12-06-2007 21:09 |
Sezonu açtık | erol hoca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 14-09-2006 00:18 |
Sırtı Sezonu | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-04-2006 14:26 |