|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Ben devamlı buradayım zaten,beklerim arkadaşlar...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar şu andan itibaren iki hafta noel iznine çıktım bu iki haftada bir gün ayarlarsanız ben varım ben zaten her gün bu sitedeyim bazen gündüz bazen gece bazende şimdi olduğu gibi sabahları siz günü bildirin yeter
Birde eklemek istediğim konu, bu gün bir ara sitede 12 kişi vardı 9 üye,3 ziyaretçi, bu az bir sayı değil gün ortası için.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi iy daha ne ister insan ayarlayında gelelim büyükler karar versin biz nasıl olsa uyarız
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Can,
Sitenin en fazla katılımcılarından biri olan sen son yazdıklarınla büyükler müyükler diyerek bişeyler mi anlatmaya çalışıyorsun ![]() Aman abiii, gözünü seveyim. En büyük Can başka büyük yook... ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Can abi büyük diyerek ne demek istedin anlayamadım?
Olay 3 yere çekilebilir 1) Sitenin ADMİN ve Yyöneticileri karar versin ben uyarım 2) Sitemizdeki Yaşça büyük biri söylesin küçük olarak biz uyarız 3) Sitemizde çok mesaj yazan katılımcı paylaşımcı olan insanlar büyük olabilir. Neyse bu önemli değil herkese uyacak bir zaman olsun ki katılım çok olsun. Ben uyarım herkese sorun yok ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing gear aw_82 saat | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 99 | 02-06-2012 21:57 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
Saros Körfezi'nde 2 kişi vurgun yedi | Sinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 07-07-2006 07:17 |