|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kardeşim, geçmiş olsun; ancak bakabildim mesajlara sırayla; Allah' yar ve yardımcın olmuş; Artık insaların(!) birkısmı artık insanlıktan çıktı. Maalesef; ve matessüf boyle olayları duyar olduk; 38 senelik çimentepeliyim; oyle insanlar (!) taşındı ki bizim civara; artık kendi semtimiz de dahi güvenliğimiz kalmadı;
tekrar geçmiş olsun kardeşim; Polis olayına gelince; pek sonuç alınmıyor; yakalansalar dahi ertesi gün sokaklarda bunlar;! ne diyelim; Allah bildiği gibi yapsın. Sevgi ve Işık seninle olsun herzaman
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Yunuscanım öncelikle geçmiş olsun.eskilerin bir lafı vardır
'korkanın anası aglamazmış'' gelelim sadede o gurup kalabalık gezdiklerinede bakarsan muhtemelen aşagıda resmini verdiğim türdendir..bunlara aslıda keyif verici içecekler yasaklanmıştır ama kimin umurunda içince %100sapıtırlar..hoş normal zamanlarında da tehlikelidirler ya. neyse bilgin olsun istedim ![]() Bilimsel sınıflandırma Âlem: Animalia - Hayvanlar Şube: Chordata - Kordalılar Sınıf: Mammalia - Memeliler Takım: Primates - Primatlar Familya: Hominidae Cins: Homo - İnsan Tür: Homo habilis Leakey, 1964 Yaş konağı Pliyosen - Pleistosen |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Böle tehlikeli yerlerde her zaman arkanı kolluyacaksın ne zaman nerede ne olucağı belli olmaz yunuscanım umarım abilerimizin ve bizim tavsiyelerimize kulak verirsin ![]()
![]() |