Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 25-12-2005, 05:51   #1
uzman
Kaptan
 
uzman kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 18.11.05
Yaş: 57
Mesaj Sayısı: 715
Varsayılan

Alıntı:
rüzgar2 tafarından gönderildi
Evet bende bu cevabı verecektim ama ızgara uzmanı piknikte seko dur...önüne geçmeyim dedim...artık mesaj yazarken büyüklerimi bekleyip ondan sonra cevaplayacağım.alınıyorlar..yaş olarak değil herhalde bu büyüklük...çayda dem forumda yıldız...(Tabiki sen değilsin seko)
Sami, maşallah senin yıldızlar da hızla artmaya başladı. Yakında Serkan da geride kalır gibi geliyor bana
Bu arada ızgara olayındaki bu yağlama işi bana ters abiii. Ben ızgarayı yağlamadan kuru kuru pişirmenin yolunu öğrenmek istiyorum hamsiyi
Saygılar...
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır...

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 25-12-2005, 23:58   #2
aserkansatı
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Çokşey istiyorsun Ali Rıza...Bence henüz icat edilmemiştir kuru ızgaraya yapışmayan hamsi...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2005, 00:05   #3
rüzgar2
Kaptan
 
rüzgar2 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 17.12.05
Mesaj Sayısı: 976
Varsayılan

Yani ne demek gerekir ki bilmemki..Neyse bende söyleyim kusura bakma harbi çok şey istemişsin....
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2005, 04:10   #4
uzman
Kaptan
 
uzman kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 18.11.05
Yaş: 57
Mesaj Sayısı: 715
Varsayılan

Abiii, teknoloji giderek ilerliyor. Hem mangal üzerinde iyice kızdırılmış ızgaraya kim yağ sürmek ister ki? Ayrıca ben balıkları önce dizer, sonra da mangala koyarım. Eğer bilmiyorsanız beni boşa uğraştırmayın....
Sevgiler...
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır...

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2005, 04:17   #5
rüzgar2
Kaptan
 
rüzgar2 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 17.12.05
Mesaj Sayısı: 976
Varsayılan

Kabul ediyoruz sadece iyi yeriz...Başka ne olabirir ki yapışmaması için...Teflon hamsi ızgarası olabilir...Mangallar için yapılmış.Hiç yapışmıyormuş....Olsa olabilir herhalde başka çözüm yok....

Bu mesaj en son " 01-02-2006 " tarihinde saat 16:47 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir....
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2006, 10:40   #6
Bir Dost
Kaptan
 
Bir Dost kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 20.09.05
Yaş: 48
Mesaj Sayısı: 729
Varsayılan oooo

Alıntı:
uzman tafarından gönderildi
Sami, maşallah senin yıldızlar da hızla artmaya başladı. Yakında Serkan da geride kalır gibi geliyor bana
Bu arada ızgara olayındaki bu yağlama işi bana ters abiii. Ben ızgarayı yağlamadan kuru kuru pişirmenin yolunu öğrenmek istiyorum hamsiyi
Saygılar...
Amma da sorun ettin şu ızgara işini Ali kardeşim madem ki yağ kullanmak istemiyorsun o zaman alacaksın bir kuru soğan keseceksin ikiye kızgın ve yağsız ızgarana süreceksin böylece bütün sorunlarından kurtulacaksın bunuda beyenmediysen ızgaranın telleri dikeyse hamsileri yatay koy yok teller yataysa hamsileri dikey koy bunu da beceremiyorsan sen mangal yapma al bir ufak tüp ve tava bak işine mangal senin neyine
__________________
[
Bir Dost Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İşte Yemek Sunumu Bu.. tuncayterzioglu Balık Yemekleri 9 03-10-2007 04:04
balık yemek ve tutmak genc balıkcı tunahan TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 5 26-07-2007 21:39
Bazı Ülkere Ait Yemek Tarifleri hunter2005 Balık Yemekleri 2 01-12-2005 10:16
Balık Yemek Bir Sanattır Bir Dost TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 3 05-10-2005 20:30


Saat 09:41.