![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar şu kaşıkların güzelliğine bakın,el yapımı amerikan malı,bugün araştıra araştıra buldum türkiye de bulmak zor istenilen modeli adamlarda yurtdışına göndermiyor artık satan siteleri bulmak lazım.ilgilenenler sevdiği balığın üstünü tıklasın yerli versiyonlarını kullanmak için fikir olabilir
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] her balığa göre kit hazırlanmış darısı bizim üreticilerin başına...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler Cevat abi.. hayatımda kaşık kullanmadım ama bonibon şekeri gibi çeşit çeşit ürünler var abi.. Tabii kullanımda yerinde önemi var sanırım..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Cevat Bey,
Cabelas'ta bulabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende bunlarla hic avlanmadim...
Benim kullandigim ve herzaman icin mutlaka balik yakaladigim kasik ve mepps D.A.M. in Effzett modeli var onunda gümüs renklisi.Türkiye'de de satiliyor.Cekerken yalpa yaparak geliyor ve turna onu yarali balik saniyor. Sanirim bulmak pek kolay degil artik ama ABU nun Tobby kasigi var o da cok güzel... Ya da 3 numaradan büyük Mepps
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bende kullanmadım ama at cek usuluolmaz sanırım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Şamandıraları | Güven ÖZYELDAN | Şamandralarla İlgili Herşey | 7 | 17-09-2012 22:34 |
Tatlı Su Tirsisi | Bir Dost | Tatlı Su Balıkları | 8 | 11-07-2012 06:20 |
Tatlı Su Yemleri | ismail2776 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 09-11-2011 02:48 |
tatlı su avı için | 35kalamarcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 07-10-2008 01:27 |
tatlı su kefali | hallederix | Tatlı Su Balıkları | 3 | 28-08-2007 18:24 |