![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İstanbul'dan düşünürsen iyi bir tekne sana yardımcı olmaya çalışırım ama illa oralardan idare eder bir şey alırsan sen bilirsin sana diyeceğim tek bir şey var kıyıdan avcılık tabiki güzel ama benim için tekneyle çıkılan avın yeri bambaşka gerçekten büyük bir zevk sana anlatamam Seko ya gelince dedikodu gibi olmasın ama ona bir ateri alalımda balık oyunu falan oynasın o balığa zor çıkar gibi geliyor sen bana kalırsa teknede tek kalırsın o na güvenme eşinin günü münü olur evde ona yardım eder pasta börek açar....sen git kardeşim sen git dönerkende Seko ya cam bezi al markettende işleri aksamasın
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme tekniği | zinebird | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 15-10-2010 17:45 |
Olta balıkcılığında kullanılan yemler(slayt) | Rauf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 14 | 14-02-2009 06:43 |
pet ile balık çekme | genc balıkcı tunahan | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 10 | 11-07-2007 18:26 |
Kule Tekniği | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:44 |