|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raki delikanli ickisidir herkes icemez.Her raki icen delikanli degildir.
Raki herkes ile icilmez. Raki sohbet ickisidir bira gibi icilmez. Raki sofrasinda kari kiz muhabbeti edilmez. Raki mezesiz icilmez. Raki hizli icilmez. Raki icen adam karisina meze ya da raki servisi yaptirmaz. Raki colugun cocugun önünde icilmez.Cocuklara icirilmez. Raki nin kapagi gün batarken acilir. Raki kafayi bulmak icin icilmez Raki dosttur,dert ortagidir süistimal edilmez. Raki soguk icilir. Raki soda veya su ile icilir.Kola,fanta vs. abidik gubidik bebe icecekleriyle degil Raki icerken Türk Sanat Musikisi ya da Türk Halk Müzigi dinlenir.Cistak cistak disko müzikleri dinlenmez... Raki en iyi balikla gider. Not:Bebelerin cok zirlayip kafa ütüledigi anlarda agzina 1-2 damla damlatilabilir.....Böylece geceniz zehir olmaz ![]() BEN ISE BALIGIN YANINDA RAKI ICMEYEN ADAMLA ARKADASLIK KURMAM.
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 23-08-2007 " tarihinde saat 23:34 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Büyük Keyif ....
Rakı beş duyuya hitap etmeli derlerdi eski demciler. Doldurunca kadehine buz gibi rakıyı önce ellerinle yavaş yavaş okşayıp hissedeceksin kadehi yüreğinin derinliklerinde. Sonra yavaş yavaş su ekleyeceksin üzerine rakının ki gözlerin bayram etsin beyazlaşmasını izlerken, ilk yudumu çekmeden önce içine kadehi burnuna usulca yaklaştırıp rayihasını içinde hissetmeyi de asla ihmal etmeyeceksin bu ab-ı hayatın. Tadına bakmadan önce kadehini tokuşturmayı unutmayacaksın yarenlerle ki çıkan sesten kulaklarda payını alsın ve beş duyunun beşi de şölenden nasibini hakkıyla almış olsun. Kadeh tokuştururken asla sağlığa içmeyeceksin acemi çaylaklar gibi, şerefe içmek yakışır sana kıdemli demciler gibi, zira onlar insana hayatta en değerli varlığı üzerine kadeh kaldırmayı yakıştırırlar, kaybettiği sağlığını bile geri kazanabilir insan belki ama yitirdiği şerefini asla geri alamaz derler. Şu günlerde içkiye düştüm, ondan mıdır bilmem, Daha çok seviyorum Cansever'i, Uyar'ı, Can Yücel'i Bir de Fethi Naci'yi, ve elbet Mustafa Kemal'i” selamlar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() valla abı ben rakı nedir bilmem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgiler rastgelsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Raki Edebiyati | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-08-2007 23:24 |
Hangi Balik ve Raki | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-05-2007 20:03 |