|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mert eline koluna sağlık kardeşim.Sağolasın...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Miço ![]()
|
![]() Eline koluna parmaklarına sağlık çok güzel olmuş
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Miço
|
![]() Son yıllarda yaşanan ve yaşatılan kültürel dejenerasyondan nasibini almış binlerce gencin yanı sıra senin gibi tarihini ve atasını bilen arkadaşlarla aynı forumda olmak çok güzel,eline sağlık.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ellerıne saglık senı ayakta alkıslıyor saygılarımısunuyorum cok guzel
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||
Miço ![]()
|
![]() Mert;
Önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e buradan ATAM'ızı böylesine güzel anlattığı için saygı duyduğumu belirtir ve teşekkür ederim, sonrada sana bu anlatıyı bizim okumamızı sağladığın için teşekkür ederim. Harikasın. Tekrar tekrar teşekkürler.
![]() |
![]() |
#37 | |||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba
Mert arkadaşımızın yayınlamış olduğu metnin tamamını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ANMAKTAN ANLAMAYA DOĞRU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
![]() |
![]() |
#38 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herşeyde önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Doğrular ve gerçekler paçavralar ile örtülemez.
Bana ülkemin vatandaşı olama mutluğunu sağlayan Mustafa Kemal Atatürk e bir kez daha hayran oldum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mert kardeş harika bir çalışma ;sayende tanyuoruz,biliyoruz dediğimiz ulu önderin bilmediğimiz çok yönünü bu yazınla daha iyi anlayacağız. dilerimki düşmanlığını yapan zevatlar bu yazıyı bir gün okurlarda , yine düşman olmaya devam ederlermi...? mert kardeşim bu yazını bana e posta ile yollayabilirmisin. karayel034@hotmail.com . bayramın kutlu olsun. tşk.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mutlaka okuyun | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 13-03-2008 11:31 |
mutlaka bulundurun | kubi1956 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 22-01-2008 18:07 |
Mutlaka Izleyin | BLACK SHARK | Videolar | 5 | 01-08-2007 16:26 |