|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Dört dörtlük bir faaliyet düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık, mutluluğunuz daim olsun
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ben fazla bır şeyler demek ıstemıyorum.sadece alkışlarım sevgılı rıdvan abııı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herzaman bunu yap saygılar sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan
|
![]() bence herşeyden önemlısı aıle ıle balığa gıtmek doyumsuz bır mutluluk senı kutlarım rıdvan kardeşım.
![]() ![]() ![]() ![]() mangal partın muhteşem olmuş afıyet olsun kadeeeeeş. ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Rıdvan kardeşim bak işte bu hayatı daha önce yaşamış biri olarak beni eskilere götürdün kampcılık ve aynı zamanda balık tutkusunu ayırmadan tatil yapmak ailesiyle birlikte olmak kadar güzel bir olay bilmiyorum sizin oralardada vardır mutlaka orman bakanlığının kapm ve piknik alanları vardır mesela marmariste cubucak ve inbükü,antalyada beldibi,alanyada incekum kampları şimdi aklıma ilk gelenler benim tavsiyem böyle emniyetli yerlerde cadır kurup tatil yapmanı öneririm diğer yerlede korumasız olan bölgeler artık pek güvenli değil bir düşün istersen iyi günler.
|
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() balığı az ama sevdiklerinle güzel bir gün gecirmişsin allah mutluluğunuzu bozmasın rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rasgelsin ailesi... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 403 | 27-01-2015 18:38 |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
Tüm rastgelsin ailesi tek video klipte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 29 | 22-02-2007 09:08 |
Rastgelsin Ailesi / 2 | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 19 | 27-11-2006 12:08 |