Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Malzemeler ve Bakımları > Misinalarla İlgili Herşey

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-09-2007, 07:37   #7
BLACK SHARK
Kaptan

BLACK SHARK kullanıcısının avatarı

Alıntı:
rokko tafarından gönderildi
Merhabalar,

Sayin mufi kardesim,aciklamalarinla yardimci olmaya calistigin icin cok tesekkur ederim.2005 yilinda dam quick finessa 920,930,940 ve 950 modellerini blinker,twister rapala ve wobler icin ozel olarak aldim.Bunlar 9 bilyali ve ayni zamanda paslanmaz bilyali ve dedigim SIC takviyeli.Ben aslinda bu isi shimanonun 2004 katalogunda gorup ogrendim ama shimanolar cok pahali.2 misli enaz.Bir sene sonra 2005 `te dam bunlari piyasaya surdu.Bu takviyeleri daha sonra daiwa cormoran ve mitchell `dede gordum.Size 2004 katalogunu postalayacagim.Ama daha sonra.Aslinda sitelerindede gorursunuz ama eskisi gibi reklami yapilmiyor.Selamlar.

-----------------------------
MISTAN BAYER 1949/KUTAHYA

Merhaba Mistan abi
sende galiba almanyadasin , benim ilgimi ceken hem yazi Klavuzu ve tanitmis oldugun Markalar , bagzi yerlerde haklisin aciklamalarinda .. yanliz Bu bahsetmis oldugun olay , her Makarayi kapsamiyor ..Ben yillardir shimano ile avlaniyorum , düsünsene bir stella 4000 model makinada , misina materiali yipratiyor .. yerim ozaman o shimanoyu ben , bende 1950 den 2003 kadar envayi kataloglar var , ve büyük hobby koleksionum .. eyer forumumuzda malzemeler kismina girersen benim sunmus oldugum bir takim orada görebilirsin.DAM - finessa - quick - Abu - Mitchell - Penn - Orvis -Hardy bunlar ilgi alanim .

selamlar

MUHTAC OLDUGUN KUDRET...
DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR
BLACK SHARK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları