|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() alet guzel ama cın malı nekadar guvenılır acaba dusunmek lazım
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() anılcım bende aynı fikirdeyim alet güzel ama hiç sanmıyorum bu reklamdaki malzemeden olsun.alanlar hayrını görsün şimdiden rastgele.ayrıca elde bi kalem balığa gitmekte biraz abes kaçar gibime geliyo gülerler adama abi. balıkçı dedinmi söyle sırtında malzemeleri elinde kamışları olucak daha 100 metreden anlaşılacak geldiği
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orjinal ve pratik görünsede bana uymuyor. Almak isteyen arkadaşlar buradan tedarik edebilirler. RASTGELSİN
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkeze merhabalar.bu kalem oltayı aldım arkadaşlar açık hali ile 1.80 kamışı olan modeli aldım.kamış ince uçlu hassas bi kamış esnemesi de güzel kolay kırılmaz gibi geliyo,üzerinde çıkrık tipi bir makina var açıkcası çıkrık tipi makinalardan anlamıyorum bende olan 25lik bi makinayı takmayı düşünüyorum.Tabi ki ilk yardım malzemesi diyebiliriz sizlerinde bahsettiği gibi.Oyuncak gibi bişi diil bundan emin olabilirsiniz.herkeze rastgele..
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bu ürünün fiyatı bana; makina,kamış,misina,sasi,şamadra ve kancalarla geldi 50 ytl'ye maal oldu fakat yurt içinde bulunmuyo sanırım,en azından ben bulamadım.gittigidiyor'da bi arkadaş sağlıklı bi alışverişle teslim ediyor Tekirdağ'dan ondan temin ettim.
fotolar : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Rifat yontar 1985 Bolu Bu mesaj en son " 04-04-2008 " tarihinde saat 17:07 itibariyle rifatyontar tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu takımı burada alanyada bir mağazada gördüm satılmadıysa satıcıyla isterseniz sizi buluşturabilirim. çok şirin bişey.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrekler Çıldırmış Olmalı :-) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 16-12-2007 13:31 |
sazan takımı | mufi | TATLI SU AVI | 3 | 16-09-2007 08:06 |
Av dediğin böyle olmalı. | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 04-08-2007 05:28 |
Sinarit takımı | BALCI KAPTAN | El Yapımı | 5 | 17-10-2006 07:42 |
Ziyaretci Arkadaşlar Neden Üye Olmalı???? | Bir Dost | Tanışma | 3 | 22-12-2005 08:19 |